HRV  |  ENG
                 


Kategorije   

Posebnosti


Interesi

Najnovije   
|   
Izdvojeno   
Niska bisera kontinentalne Hrvatske
Govori li Vam što podatak da mala zemlja poput Hrvatske ima čak osam nacionalnih parkova i jedanaest parkova prirode? To su prirodna bogatstva i ljepote koncentrirani na malenom prostoru, poput najfinijeg parfema u malim bočicama. Njihova ljepota i raznolikost flore i faune oduševit će svakoga tko se ovdje nađe.

Upoznajte prave prirodne fenomene i naučite prirodne zakone i procese. Probudite u sebi pustolovni duh i istražite jezera, rijeke, planine i šume koji Vas okružuju. Doživite i kulturu ovoga kraja te na seoskim domaćinstvima uživajte u autohtonim delicijama okusa čiste prirode. Baš kao u zelenilo, udubite se u povijest, kulturu i tradiciju kraja te posjetite prave male oaze ekologije i bogatog naslijeđa. Prepustite se čaroliji bisera kontinentalne Hrvatske i sami stvorite svoju nisku koja će Vas svojim sjajem uvijek pratiti i podsjećati na nezaboravno iskustvo prirode.

Glavne aktivnosti / atrakcije: Upoznajte prave prirodne fenomene i naučite prirodne zakone i procese. Probudite u sebi pustolovni duh i istražite jezera, rijeke, planine i šume koji Vas okružuju. Doživite i kulturu ovoga kraja te na seoskim domaćinstvima uživajte u autohtonim delicijama okusa čiste prirode. Baš kao u zelenilo, udubite se u povijest, kulturu i tradiciju kraja te posjetite prave male oaze ekologije i bogatog naslijeđa. Prepustite se čaroliji bisera kontinentalne Hrvatske i sami stvorite svoju nisku koja će Vas svojim sjajem uvijek pratiti i podsjećati na nezaboravno iskustvo prirode.

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od dva do dvanaest dana. Okvirni program aktivnosti za dvanaestodnevni aranžman obuhvaća: 1. dan: NP Risnjak, 2. - 3. dan: NP Sjeverni Velebit, 4. dan: NP Paklenica, 5. dan: Gračac - NP Krka, 6. dan: Drniš i okolica, 7. - 8. dan: NP Plitvička jezera, 9. dan: PP Lonjsko polje, 10. dan: PP Kopački rit, 11. - 12. dan: Reg. park Mura-Drava: Valpovo - Donji Miholjac - Višnjica - Đurđevac - Koprivnica. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe 2 do 40 osoba. Smještaj je moguć u hotelima s tri ili četiri zvjezdice, dok je prijevoz moguć vlastitim prijevoznim sredstvom ili u našoj organizaciji, autobusom. Stručno vođenje moguće je na engleskom i njemačkom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude. Fotografije: A.Virag, F.Trezner, JU NP Paklenica, JU NP Sjeverni Velebit

Ovaj turistički program razvijen je uz potporu Ministarstva turizma Republike Hrvatske.

 
  Članica
  Županija
  Destinacija