HRV  |  ENG
                 


Kategorije   

Posebnosti


Interesi

Najnovije   
|   
Izdvojeno   
U bogatstvu prirode Kvarnerskog zaljeva
krstarenje Jadranom uz pratnju ekologa ili biologa; posjet Institutu za istraživanje i zaštitu mora Plavi svijet na Lošinju i posjet ornitološkom rezervatu Caput insulae na Cresu, domu bjeloglavih supova; piratska zabava
Krstarite Jadranom sa svojim prijateljima, uživajte u morskom zraku i dobroj hrani! U pratnji Vašeg strucnog vodica, ekologa ili biologa, posjetite dom bjeloglavih supova - ornitološki rezervat na Cresu i saznajte sve o moru i cudesima koja krije.
Istražite zidine grada Krka, prošecite geološkim putevima otoka Raba te se zabavite dok s prijateljima i kolegama cistite plaže i tako samostalno pomažete održavati ekološku ravnotežu našeg planeta. Na piratskoj zabavi osjetite što znaci biti gospodar valova te kuci otiite s priznanjem za svoj doprinos ocuvanju ljepota prirode!
 
 
Glavne aktivnosti / atrakcije: Posjet Ornotološkom rezervatu na Cresu i posjet bjeloglavim supovima: šetnja zidinama Grada Krka; šetnja geološkim putevima otoka Raba; druženje na piratskoj zabavi.

Aranžman je moguce realizirati u trajanju od 8 dana. Okvirni program aktivnosti za osmodnevni aranžman obuhvaca: 1.-8. dan krstarenje motoriziranim jedrenjakom na podrucju Kvarnerskog zaljeva (Cres - Lošinj - Rab - Krk). Aranžman se može realizirati u periodu od 09.04. do 29.10. od 2 do 45 osoba. Smještaj je moguc u dvokrevetnim kabinama, dok je prijevoz do mjesta ukrcaja od mjesta iskrcaja moguc vlastitim prijevoznim sredstvom ili u našoj organizaciji. Strucno voenje je moguce na hrvatskom i engleskom, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujuci pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konacne ponude.
 
  Članica
  Županija
  Destinacija