HRV  |  ENG
                 


Kategorije   

Posebnosti


Interesi

Najnovije   
|   
Izdvojeno   
Meditativni povratak prirodi
osnovne tehnike meditacije uz strucno vodstvo u okruženju prirode; prijevoz brodicem od Opatije do Belog na otoku Cresu i uživanje u prirodnim ljepotama; doživljaj labirinta na otoku Cresu
Vratite se prirodi! Osjetite mir i spokoj i oslobodite se stresa za vrijeme sedmodnevnog boravaka u Opatiji, Lovranu i na otoku Cresu. Doživite Kvarnerski zaljev dok brodicem putujete do Belog na Cresu gdje cete uz strucno vodstvo i predavanje spoznati tajne labirinata tog otoka. Zaboravite hekticnu svakodnevnicu i užurbani ritam života i pronaite trenutke za sebe - okruženi prirodom svladajte 
osnovne tehnike meditacije te se dodatno opustite uživajuci u wellness tretmanima i meditativnoj šetnji Opatijom na cistom morskom zraku upijajuci ljepotu oko sebe.
 
 
Glavne aktivnosti / atrakcije: Putovanje preko Opatije, Lovrrana do otoka Cresa; Naučite osnovne tehnike meditacije; uživajte u wellnessu i šetnji Opatijom.

Aranžman je moguce realizirati u trajanju od pet do sedam dana. Okvirni program aktivnosti za sedmodnevni aranžman obuhvaca: 1. dan Lovranska draga; 2. dan Ucka; 3. dan Ucka - Cres; 4.-7. dan Cres. Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od 2 do 40 osoba. Smještaj je osiguran u hotelima s tri ili cetiri zvjezdice, dok je prijevoz moguc u našoj organizaciji. Strucno voenje je moguce na hrvatskom i engleskom jeziku, a na upit i na drugim jezicima. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujuci pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konacne ponude.
 
  Članica
  Županija
  Destinacija