HRV  |  ENG
                 


 
Naručite
Prolistajte

Naručite   
|
Priručnik Računovodstvo u poslovanju turističkih agencija treći je u nizu priručnika koji su nastali u suradnji Udruge hrvatskih putničkih agencija i Hrvatske zajednice računovođa i financijskih djelatnika.
Priručnik Propisi u poslovanju turističkih agencija drugi je u nizu priručnika koji su nastali u suradnji Udruge hrvatskih putničkih agencija i Hrvatske zajednice računovođa i financijskih djelatnika.
KNJIGA «DESTINACIJSKE MENADŽMENT KOMPANIJE» - Radi se o prvoj ovakvoj knjizi u nas, u stvari priručniku za razumijevanje poslovanja i uspješni marketing. Kao što je poznato hrvatskim destinacijama nedostaju atraktivni programi, posebice oni namijenjeni individualnim gostima izvan glavne sezone.
Knjiga sadrži pregled osnivanja i poslovanja putničkih agencija od prvog organiziranog putovanja 1863. godine do danas, s osvrtima na politički, gospodarski i pravni okvir u kojem su agencije poslovale, prikazima pretvorbi i restrukturiranja, statističkim pokazateljima i osnovnim podacima, uključujući kada su osnovane i tko su bili prednici 165 agencija-članica UHPA-e.
 
  Članica
  Grad
  Djelatnost