Loading...

Maricom d.o.o.

Turistička agencija Maricom Tourist Service djeluje unutar poduzeća Maricom d.o.o. Agencija je osnovana 1992. godine, a od 1994. godine obavlja djelatnosti vezane za receptivni turizam. Područje djelovanja je vezano za organizaciju privatnog i hotelskog smještaja u gradu Pagu te posredovanje u prodaji izleta. Naša misija je biti pouzdan turistički partner, odgovoriti na potrebe i želje naših gostiju te im ponuditi usluge koje su u vrijednosti uloženog novca. Prisutni smo na stranim tržištima i imamo mnogo poslovnih partnera diljem Europe.

Nema objavljenih novosti

  Moj foto odmor

  Čudesni trenutci ili savršeni detalji prirode mamit će Vaše fotografske aparate da ih zabilježe.

  Zdravo hodanje otokom Pagom

  Volite li zdrav život i hodanje, napravite ove godine iznimku

  Tradicionalni okusi otoka Paga

  Kroz teritorijalne karakteristike uzgoja, pripremanja i konzumiranja hrane možete najbolje upoznati i razumjeti određene skupine ljudi.

  Vježbajmo na čistom zraku otoka Paga

  Zašto ne biste ove godine učinili nešto za sebe? Ako nikada ne vježbate ili vježbate samo u zatvorenim prostorima, napravite ove godine iznimku.

  Vjenčanje u Pagu

  Još od 15. st. na glavnom gradskom trgu u Pagu nalazi se Knežev dvor. Za vrijeme vladavine Venecije, u njemu je stolovao Knez. Danas je to iznimno vrijedan spomenik kulture s prekrasnim atrijem idealnim za svečane manifestacije.

  Pogledaj sve

Kontakt

MARICOM D.O.O.

ID Kod:HR-AB-23-020015803
Adresa:S. Radića 2, 23250 Pag
Osnovana:1992. godine
Telefon:+385 23 612266
Fax:+385 23 611331
E-mail:maricom@zd.t-com.hr
Web:www.pag-tourist-service.hr