Loading...

Almissa - Larus d.o.o.

Turistička agencija Almissa-Larus postoji od 2009. godine. Bavi se uglavnom posredništvom: posredovanje u prodaji izleta, posredovanje usluga prijevoza, rent-a-cara i sl- Osim što je najveći udio prihoda ostvareno baš posredovanjem, agencija je ostvarila i relativno veliki udio prihoda iznajmljivanjem skutera i brodica.

Nema objavljenih novosti

  Adrenalinska avantura u Omišu

  Za sve one koji žele aktivan odmor, u Omišu su na pravom mjestu. Grad smješten na samoj obali mora i rijeke Cetine nudi Vam nezaboravne trenutke sa same površine ili visoko iznad kanjona, na stijenama.

  Otkrijte povijest Omiša

  Omiški kraj oduvijek je privlačio svojim tajnovitim klisurama, okomitim stijenama koje su pružale zaklon svima koji su ga trebali. Dopustite da Vas naši stručni vodiči povedu na putovanje u vrijeme hrabrih omiških gusara i zagonetnih heroina poput poznate Mile Gojsalić.

  S noge na nogu po omiškim planinama

  Uživajte u šetnji po planini i pogledajte na svijet s visine. Uz pratnju našeg stručnog vodiča za osobe s invaliditetom planinarenje nije problem!

  Obračun na dalmatinskim stijenama

  U ljudskoj prirodi je da budu znatiželjni. Nedostižno za nas ne postoji. Upravo zbog tih osobina otkriveni su mnogi tajni kutci našeg planeta. Jedan od njih je i na području Omiša.

  Zaljubite se u Omiš

  U srcu Dalmacije, 25 km od Splita i Makarske nalazi se Omiš, mali grad velike gusarske prošlosti. Smješten na ušću rijeke Cetine, pod liticama Mosora i Omiške Dinare, osim svojim mediteranskim šarmom posjetitelje uvijek očara i kontinentalnim duhom koji sa sobom nosi Cetina. Zaštitni znak Omiša je i dalmatinska trikotaža „Galeb“ osnovana 1951. godine koja je i danas jedan od najznačajnijih proizvođača rublja u Hrvatskoj.

  Pogledaj sve

Kontakt

ALMISSA - LARUS D.O.O.

ID Kod:HR-AB-21-060252772
Adresa:Punta 6, Galeb d.d., 21310 Omiš
Osnovana:2009 godine
Telefon:+385 21 864596
Fax:+385 21 864596
E-mail:almissa-larus@galeb.hr
Web:www.almissa-larus.hr