Loading...

A.T.I. d.o.o.

A.T.I. d.o.o. DMC – PCO agencija je privatni turoperator osnovan 1993. godine sa sjedištem u Puli. Posjedujemo vlastiti vozni park koji se sastoji od autobusa i kombija. Nudimo niz različitih turističkih usluga za grupna i individualna putovanja. Usluge A.T.I. agencije uključuju personalizirane ture, tematska putovanja, prijevoz autobusima i minibusima, „meet and greet“ usluge, transfere, lokalne izlete, raznolika grupna putovanja i FIT aranžmane te usluge vezane za kongresni turizam (MICE). Naš tim se sastoji od dvadeset stručnjaka na području turizma koji se neprestano trude da zadovolje očekivanja naših klijenata.

Nema objavljenih novosti

  Priče fresaka središnje Istre

  Ljubitelji ste slikovitih priča? Freske središnje Istre ispričat će Vam zaboravljene priče i omogućiti da se vratite stoljećima unazad. U Istri postoji približno 140 lokaliteta na kojima se nalaze freske, od velikih i raskošnih do pojedinačnih scena i sitnih fragmenata. U razdoblju srednjeg vijeka one nisu predstavljale samo ukras, već je zidno slikarstvo služilo kao natpis i uputa za većinom nepismeno stanovništvo.

  Putem istarskih zvonika

  Zvonici su u mjestima i gradovima oduvijek imali značajnu ulogu – pozivali su ljude na okupljanje za radosne i tužne vijesti, zvali su na uzbunu, objavljivali bitne događaje. Na području Porečko-pulske biskupije uzdiže se čak 143 zvonika, a na ovom ćete putovanju posjetiti najljepše.

  Užitak penjanja na Zarečkom krovu

  Želite li krenuti u nezaboravnu adrenalinsku avanturu, zaputite se u samo središte Istre gdje Vas očekuju uzbudljive aktivnosti u prekrasnoj prirodi. Posjetite Zarečki krov, jedan od najvećih slapova u Istri i, uz Pazinsku jamu, najzanimljivija prirodna atrakcija doline Pazinčice.

  Tajne vampira iz Kringe

  Istraživački je duh zarobljen u Vama? Željni ste otkrivanja prošlosti i mračnih tajni starih vremena? Ne bojite se stvorenja noći? Svi znamo za grofa Drakulu, ali jeste čuli za vampira iz Kringe? Upoznajte sve tajne najstarijeg europskog vampira Jure Granda.

  Istarski sunčani satovi

  Koliko je sati? Zašto ne pogledate na sunčani sat? Jeste li znali da u Istri postoji tridesetak sunčanih satova, od kojih su neki stari i po nekoliko stoljeća? Količinom sunčanih satova prednjači prekrasan Rovinj s četiri sata od čega se dva nalaze u klaustru franjevačkog samostana. Ako ne znate koliko je sati, pogledajte! Satovi franjevačkog samostana pokazuju točno vrijeme.

  Pogledaj sve

Kontakt

A.T.I. D.O.O.

ID Kod:HR-AB-52-040155102
Adresa:Zadarska 15, 52100 Pula
Osnovana:1995 godine
Telefon:+385 52 223400
Fax:+385 52 217644
E-mail:vesna@ati-pula.com
Web:www.ati.hr