Loading...

Arlen turizam d.o.o.

Turistička agencija Arlen osnovana je 1994. godine sa sjedištem u Poreču i podružnicom u gradu Milanu u Italiji, a bavi se djelatnostima vezanim za receptivni turizam. Naš mali tim sastoji se od pet djelatnika podijeljenih u dva odjela; odjel za privatni smještaj s više od tristo i pedeset objekata i kapacitetom za više od osamsto osoba te turoperatorski odjel specijaliziran za organiziranje sportskih događanja poput svjetskog kupa u mačevanju, nogometnih kampova, mačevalačkih kampova i EJU judo kampova. Dugi niz godina organiziramo hodočašća u Međugorje te personalizirane programe za grupe. Veselimo se odgovaranju na Vaše upite!

Nema objavljenih novosti

  Odmor u domaćinskoj atmosferi

  Odmor u privatnom smještaju pruža Vam mogućnost da otkrijete mozaik ljudi, običaja, mora, ali i dobrih okusa i ugodnih mirisa Mediterana. U paleti naših smještajnih objekata možete pronaći ugodan smještaj u domaćinstvu ili samostalne objekte za goste koji žele intimu svog doma, kao i objekte u kojima su dobrodošli kućni ljubimci.

  Zdravim korakom kroz Park prirode Učka

  Na jednoj od najsjevernijih točaka Jadrana, na istoimenoj planini, smjestio se Park prirode Učka koji veže kontinentalni dio Hrvatske s Istrom, najvećim hrvatskim poluotokom. Zbog svog je položaja i neposredne blizine mora, bogat specifičnom florom i faunom te idealan za duge, opuštajuće šetnje ili planinarenje na svježem zraku.

  Sjaj oštrice hrvatskog mača „Schiavona“

  „Schiavona“, prepoznatljiv zbog mačkolikog oblika glavice rukohvata izrađene od mjedi, mrežaste košarice, rukohvata od drveta obloženog kožom i jedinstvenog dvobridnog sječiva. To je „Schiavona“, jednoručni mač iz doba renesanse. Iako se izrađivao u Njemačkoj, to je naše najhrvatskije oružje jer su ga koristili pripadnici duždeve straže novačeni od Istre i Dalmacije pa do Boke Kotorske.

  Istarski Stonehenge pod zvijezdama

  Upoznavanje povijesti nekoga kraja uvijek je zanimljivo, osobito kada je on bogat pričama i događajima kao što je Istra. Prapovijesne gradine Mordele, Picuge i Mali sveti Anđeo skrivaju tajne brončanog doba u srcu zemlje Histra. Kameni talos ili „istarski Stonehenge“ svetište je staro više od četiri tisuće godina. Nezakcij ce Vam ispričati legendu o posljednjem histarskom kralju Epulonu koji se nije želio živ predati rimskim osvajačima.

  Hodoljublje po Istri

  Istinski zaljubljenici u prirodu često su ljubitelji dugih šetnji, pješačenja i planinarenja njenim ljepotama. To je najbolji način za uživanje u zelenilu na svježem zraku, bogatstvu flore i faune, fascinantnim prirodnim kreacijama koje se u Istri nude na svakom koraku. Otkrijte čarobnu Istru uz pratnju instruktora za hodanje sa štapovima - nordijsko hodanje, jedan od najpopularnijih hobija u svijetu koji ima izuzetno povoljne utjecaje na zdravlje.

  Pogledaj sve

Kontakt

ARLEN TURIZAM D.O.O.

ID Kod:HR-AB-52-040051245
Adresa:Vukovarska 26, 52440 Poreč
Osnovana:1990 godine
Telefon:+385 52 453145
Fax:+385 52 434819
E-mail:arlen@arlen.hr
Web:www.arlen.hr