Loading...

Atlantis travel d.o.o.

Atlantis travel je privatna turistička agencija osnovana 1992. godine specijalizirana za smještaj i organizaciju slobodnog vremena za turiste u Hrvatskoj. Naš uspjeh gradimo na stručnosti, znanju, pružanju jasnih i specifičnih informacija te visokim kriterijima u odabiru naših zaposlenika. Atlantis travel nudi turističke usluge koje uključuju smještaj, prijevoz, izlete, autobusne ture s turističkim vodičima i garantiranim polascima, personalizirane FIT programe, organiziranje konferencija, incentiva, raznih događanja, krstarenja te rezervaciju zrakoplovnih karata.

Ponuda Atlantis Travela za sajam MITT 2018 u Moskvi

UHPA-in specijalist za rusko tržište nudi organizaciju puta u Moskvu

01.02.2018

Posebna ponuda Atlantis Travela za Workshop Sell Croatia Moskva

UHPA-in specijalist za rusko tržište nudi Vam pomoć u organizaciji puta u Moskvu

19.12.2017

  Raskošna vinska priča zagrebačkog prstena

  Ako ste ljubitelji i/ili poznavatelji vina, ili se tek želite upoznati s njime, možda malo više saznati o njemu i uživati u čaroliji ispijanja vina te svim procesima povezanim s vinom, nikako ne smijete propustiti posjetiti zagrebački „zeleni prsten”.

  Tajne prošlosti u zagrljaju prirode Žumberka

  Žumberak i Samoborsko gorje svojom očuvanom prirodom, bogatstvom šuma, livada i pašnjaka, gorskih vrhova i zaravni, izvora i potoka, špilja te arheoloških i sakralnih lokaliteta već desetljećima privlače brojne planinare i izletnike koji traže svoju oazu mira i ljepote.

  Sjaj običaja Turopolja i Posavine

  Zahvaljujući svojim plemićima, Turopolje je već od 13. st. imalo administrativnu neovisnost. Otkrijte priče Turopolja koje su istkala stoljeća burne povijesti: o kravati, Jurjevu i sv. Luciji te o starom gradu Lukavcu.

  Bogatstvo turopoljskih drvenih ljepotica

  Turopolje, jedna od najslikovitijih hrvatskih regija u prošlosti je bila prekrivena gustim hrastovim šumama.

  Andautonia – „Rimski Zagreb“

  Bogatstvo rimskih arheoloških lokaliteta u cijeloj Hrvatskoj neprocjenjivo je blago koje čeka da ga otkriju i dožive znatiželjnici.

  Pogledaj sve

Kontakt

ATLANTIS TRAVEL D.O.O.

ID Kod:HR-AB-01-080289885
Adresa:Petrinjska 59, 10000 Zagreb
Osnovana:1992. godine
Telefon:+385 1 4811155
Fax:+385 1 4818914
E-mail:zagreb@atlantis-travel.hr
Web:www.atlantis-travel.eu


Poslovnice