Loading...

Aventur d.o.o.

Turistička agencija Aventur – Yacht Charter & Broker osnovana je 1997. godine u Trogiru. Od samih početaka bili smo vrlo odlučni u uspostavljanju partnerstva u putničkom menadžmentu s našim klijentima i partnerima tako što smo pozorno slušali njihove zahtjeve i trudili se u potpunosti zadovoljiti njihove želje i potrebe. Cilj nam je pružiti vrhunsku i personaliziranu putničku uslugu te poslovne rezultate nudeći najvišu razinu stručnosti. Specijalizirani smo za nautičke usluge koje uključuju iznajmljivanje motornih jahti, jedrilica, katamarana, jedrenjaka s posadom i guleta.

Nema objavljenih novosti

  Rapsodija vina otoka Hvara

  Neuništive zidine, ulice, građevine i spomenici otoka Hvara, kao i njegove prirodne ljepote čine ga omiljenom destinacijom za mnoge domaće i strane turiste.

  Vino, masline i kamen na otoku Braču

  Osim po bogatoj kulturnoj baštini antički narodi poznati su i po hedonizmu. Kombinacija mora, sunca i krša prepoznata je kao prednost za uzgajanje određenih kultura, osobito grožđa i maslina, „hranu bogova“.

  Od Starog Grada do grada Hvara

  Osim što se diči kao najsunčaniji otok, otok Hvar je poznat po drugom najstarijem gradu u Hrvatskoj, Starom Gradu. O tome svjedoči i samo ime koje potječe od antičkog imena Faros, nadjenutog prema njegovim doseljenicima s otoka Parosa iz Egejskog mora.

  Ozračje antike u Splitu, Solinu i Trogiru

  O poznatoj grčkoj i rimskoj povijesti i mitologiji puno ste čitali i učili. Možete li zamisliti da stojite na tlu ili šetate ulicama kojima su nekoć šetali antički narodi? Ne trebate putovati u Italiju ili Grčku kako biste iskusili dio njihove kulture i načina života.

  Plesni koraci, zvuci i nošnja Trogira

  Svaki grad osim svoje materijalne kulturne baštine ima i onu dražesnu jedinstvenu nematerijalnu baštinu. Posjetite Trogir i pritom nemojte biti samo pasivni promatrači dok vam vodič priča o nematerijalnoj kulturnoj baštini.

  Pogledaj sve

Kontakt

AVENTUR D.O.O.

ID Kod:HR-AB-21-060049409
Adresa:Put brodograditelja 1, 21220 Trogir
Osnovana:1998. godine
Telefon:+385 21 882388
Fax:+385 21 882388
E-mail:aventur@aventur-agency.com
Web:www.aventur-charter.hr; www.aventur-boat-charter.com; www.excursions-croatia.com

Poslovnice