Loading...

Croatia Expres d.o.o.

Putnička agencija Croatia Express – Željezničko ugostiteljstvo d.o.o. agencija je s dugom tradicijom poslovanja (od 1968. godine) i dugogodišnjim iskustvom u svim sektorima turizma. Prepoznatljivi smo po četrdeset i dvije godine dugoj tradiciji poslovanja u željezničkom prometu, vlastiti autobusni vozni park, vlastite smještajne kapacitete, pružanju potpune usluge na jednom mjestu i mogućnosti kombiniranja svih vidova prometa. Jedina smo agencija koja nudi putovanja i izlete vlakom. Članovi smo sljedećih udruga i organizacija: UHPA, IATA, Amadeus i DB Bahn. Obratite nam se s punim povjerenjem!

Nema objavljenih novosti

  Željeznička tehnologija nekad i sad

  Otkada postoje vlakovi, ljudi su njima fascinirani, promatraju ih s čežnjom i dozom sjete, podsjećaju ih na putovanja, daleke destinacije i drage ljude. Posjetom Hrvatskom željezničkom muzeju u Zagrebu doznajte više o zlatnom dobu željeznice te se u prošlost vratite i razgledom Zagreb Zapadnog kolodvora. Na Ranžirnom kolodvoru pogledajte upotrebu teleprintera, a u Čakovcu prisustvujte svakodnevnom radu najstarijih signalnih uređaja.

  Željeznička foto avantura

  Putovanje vlakom omogućava putniku, zaljubljeniku u željeznicu, promatranje i snimanje najljepših pozicija vlaka u vožnji kao i prekrasnog krajolika kroz koji se prolazi. Krenite s nama na put i upijte ljepote života u skladu s očuvanom prirodom i hrvatskim vrijednostima kroz tradicionalne proizvode, slasne delicije i gostoljubivost domaćina.

  Zagorskim cugom k dedeku Kajbumščaku

  Neka Vaša avantura započne u zagorskom cugu koji nas pelja u Muzej krapinskih neandertalaca k dedeku Kajbumščaku koji će Vas upoznati s dalekom prošlosti i obogatiti još jednim nezaboravnim iskustvom. Putovanje nastavite razgledom dvorca Trakošćan te ugaslog vulkana Gaveznica s poludragim kamenom ahatom te posjetom kolijevci hrvatske kulture u zdanju Pavlinskog samostana u Lepoglavi gdje možete uživati i u raskoši lepoglavske čipke.

  Zagorski vremeplov

  Doživite komadiće povijesti na sasvim nov način. Putovanje kroz vrijeme započnite na Zagreb Zapadnom kolodvoru i oživite uspomenu na prvi dolazak vlaka u Zagreb prije 150 godina. Uživajte u ljepoti arhitekture, a u zlatno doba željeznice vratite se razgledom zanimljivih eksponata u Hrvatskom željezničkom muzeju.

  Vlakom i objektivom kroz zlatna polja

  Putovanje vlakom poseban je doživljaj. Ne samo da možete uživati u divnom krajoliku kroz koji prolazite, već omogućava promatranje i snimanje najljepših pozicija vlaka u vožnji. Bilo da ste foto profesionalac ili amater, u dobrom društvu rađaju se najraznovrsnije ideje o tome kako ovjekovječiti predivne pejzaže na koje se pruža pogled iz vlaka.

  Pogledaj sve

Kontakt

CROATIA EXPRES D.O.O.

ID Kod:HR-AB-01-080211348
Adresa:Nikole Tesle 4, 10000 Zagreb
Osnovana:2001 godine
Telefon:+385 1 4811842
Fax:+38514953205
E-mail:teslina@croatia-express.com
Web:www.croatia-express.com
Web:www.kartezavlak.hr

Poslovnice