Loading...

Biokovo active holidays d.o.o.

Biokovo Active Holidays je turistička agencija specijalizirana za različite vrste aktivnog odmora u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Albaniji. Nudimo raznovrsne programe za grupe, obitelji i pojedince, a izbor seže od planina, nacionalnih parkova, kanjona do kristalno bistrih rijeka. Više od trideset godina iskustva i tim od petnaest visokoobrazovanih i stručnih vodiča kao i naš vlastiti vozni park garancija su da ćemo Vas odvesti do najskrivenijih i zadivljujućih krajolika koje nikada ne biste sami mogli otkriti.

Nema objavljenih novosti

  Večer na vrhu Biokova

  Svi vole gledati zalaske sunca. Ima nešto čarobno u spoznaji da sunce odlazi i da nastupa tajnovita tama, kao i svjesnosti da će sutra opet biti svjetlo. No, suton koji mi nudimo je osobit.

  Hrabro do vrha Biokova

  Kada se spomene uspon na planinu, svi prvo pomislimo na planinare, alpiniste, cepine, užad, raznoliku drugu opremu potrebnu za penjanje. A ako tome još dodamo znoj i muku, čini se nedostižno za običnog čovjeka željnog samo malo svježeg zraka i tišine netaknute prirode.

  Planinarenje brodom

  Krstarenje i pješačenje po dalmatinskim otocima spojit će čari plovidbe drvenim jedrenjacima, šarm uvala i gradića, ljepotu otočkih i priobalnih skrivenih staza.Svaki dan bit ćemo u drugoj uvali i pješačiti na drugom otoku po laganim do srednje teškim terenima.

  Po Biokovu i oko njega pješice

  Makarska rivijera je mjesto koje će Vas očarati kontrastima kristalno čistog mora i visoke planine. Duboki kanjon rijeke Cetine s brojnim brzacima i mirisnim voćnjacima na njezinim obalama dat će Vam dozu uzbuđenja.

  Zora na vrhu Biokova

  Biokovo je planina sa stijenama starim preko 220 milijuna godina. S najvišeg vrha Sv. Jure za vedrih dana vidi se talijanska obala, a speleolozi mogu uživati u preko 400 speleoloških objekata.

  Pogledaj sve

Kontakt

BIOKOVO ACTIVE HOLIDAYS D.O.O.

ID Kod:HR-AB-21-0648094
Adresa:Kralja Petra Krešimira IV 7/b, 21300 Makarska
Osnovana:1994. godine
Telefon:+385 21 679655
Fax:+385 21 679657
E-mail:biokovo@biokovo.net
Web:www.biokovo.net