Loading...

Petek tours putnička agencija d.o.o.

Petek tours je privatna turistička agencija osnovana 2008. godine sa sjedištem u Ivanić Gradu. Ponuda agencija uključuje: usluge vezane za kongresni turizam (MICE), tematska putovanja, prijevoz autobusima i minibusima, lokalne izlete, ruralni turizam, team building programe i specifična događanja. U našem vlasništvu je i ekskluzivni restoran, teniski tereni, nogometni tereni, bazen, teretana i unutarnja dvorana. Želja nam je ispuniti sva Vaša očekivanja vrhunskom kvalitetom usluga, stručnim zaposlenicima i pristupačnim cijenama.

Nema objavljenih novosti

  Vikend odmor protiv stresa

  Često se osjećamo umorno i iscrpljeno zbog mnoštva poslovnih obaveza, brige o obitelji i djeci, nezdrave prehrane i puno stresa. Odmorite se, napunite baterije i vratite se na posao puni poleta nakon četverodnevnog antistresnog programa koji će Vam pomoći da iz organizma izbacite toksine i podignete razinu energije.

  Na putu zdravlja

  Zdravlje je čovjekovo najveće bogatstvo, a mnogi su načini kako ga možemo unaprijediti i pomoći u očuvanju. Blagotvoran učinak na ljudsko zdravlje ima terapija naftalanom koju možete iskusiti u istoimenom lječilištu nedaleko Ivanić Grada. Osim za svoje zdravlje učinite nešto dobro i za svoj duh.

  Život u prirodi i s prirodom

  Priroda uvijek iznova oduševljava svojim kreacijama, raznolikošću i bogatstvom života u sebi. Boravak u prirodi i promatranje svih tih ljepota opušta, oporavlja i čovjeka čini sretnijim. Jedno od mjesta gdje možete uživati u raskoši prirode seosko je imanje Stara Marča. Upoznajte se ovdje sa životom jelena lopatara i naučite kako se hrane, kako žive.

  Opuštanje kulturom i prirodom

  Ako ste se zaželjeli promjene, upoznavanja novih stvari, razgledavanja kulturne baštine i upoznavanja novih prirodnih ljepota, obilazak Ivanić grada upravo je ono što Vam treba. Ovdje ćete upoznati najrazličitije zanimljivosti i otkriti sve čari kulture i povijesti ovog šarmantnog grada.

  Pogledaj sve

Kontakt

PETEK TOURS PUTNIčKA AGENCIJA D.O.O.

ID Kod:HR-AB-01-080660976
Adresa:Vukovarska 1, 10310 Ivanić-Grad
Osnovana:2008 godine
Telefon:+385 1 5510718
E-mail:info@petek-tours.hr
Web:www.petek-tours.hr