Loading...

Petros d.o.o.

Turistička agencija Petros je privatna tvrtka smještena u Zagrebu. Uspješno poslujemo od 1990. godine, a specijalizirani smo za grupna putovanja. Nudimo Vam personalizirana putovanja, autobusne ture u pratnji vodiča po Hrvatskoj i susjednim zemljama, izlete, razgledavanje gradova, transfere i smještaj. Školske grupe i grupe hodočasnika su uvijek dobrodošle. Pozivamo Vas da napravite online rezervaciju za naše novootvorene apartmane u Zagrebu i Pagu na www.petros.hr. Garantiramo kvalitetnu uslugu po konkurentnim cijenama. Veselimo se odgovaranju na Vaše upite.

Nema objavljenih novosti

  U sigurnosti utvrda južne Hrvatske

  Nekadašnji čuvari hrvatskih gradova, danas veličanstveni svjedoci minulih vremena, zidine i utvrde čuvaju povijesne priče i tajne. Kninska tvrđava jedna je od najvećih fortifikacijskih građevina u Dalmaciji, opasana zidovima koji u opsegu imaju gotovo dva kilometra, dok su visoki i do dvadeset metara.

  U carstvu okusa Pelješca i okolice

  Sunce, more, vino i masline, sve su to čari Mediterana, a strme padine brdovitog poluotoka Pelješca i odsjaj sunca reflektiran od morske površine stvorili su uvjete za razvoj cijenjenih vina. Obiđite vinariju Dingač koja još od 1902. godine njeguje proizvodnju vrhunskih vina, dingača i postupa, a kulturu maslinarstva upoznajte na Korčuli budući da je maslinarstvo najvažniji dio kulture otoka.

  U bojama hrvatske naive

  Posebnost, jedinstvenost i snagu svake zemlje čine njezini stanovnici. Boje područja u kojem živimo utiskuju se u svakog pojedinca. Hrvatski su slikari kroz naivnu umjetnost ocrtali ljepote domovine, a ovaj izlet kreće njihovim tragom.

  Tragom genijalnog uma

  Samo rijetki ljudi mijenjaju tok povijesti svijeta – Nikola Tesla jedan je od njih. Ovaj genijalni znanstvenik koji je radio na području radiotehnike i elektrotehnike izumio je okretno magnetsko polje i višefazni sustav izmjeničnih struja.

  Stopama bl. Alojzija Stepinca

  Na samo 50 km od Zagreba nalazi se Krašić, rodno mjesto kardinala Alojzija Stepinca, kojeg je papa Ivan Pavao II. proglasio blaženim u Mariji Bistrici 3.10.1998. godine. U pitoresknom mjestu posjetite i župnu crkvu Presvetog Trojstva te župni dvor gdje je kardinal Stepinac proveo zadnje godine svog života.

  Pogledaj sve

Kontakt

PETROS D.O.O.

ID Kod:HR-AB-01-080346301
Adresa:Božidara Adžije 34, 10000 Zagreb
Osnovana:1990 godine
Telefon:+385 1 3646600
Fax:+385 1 3646666
E-mail:petros@petros.hr
Web:www.petros.hr