Loading...

Kompas Zagreb d.d.

Turistička agencija Kompas.hr s podružnicama u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci, Karlovcu, Čakovcu i Šibeniku se bavi organiziranjem raznih vrsta turističkih aranžmana i poslova. Naš glavni cilj je osigurati kvalitetne usluge vezane za sve vrste organiziranih individualnih i grupnih putovanja. Mi rezerviramo zrakoplovne karte, smještaj, odmore u Hrvatskoj i inozemstvu, pomažemo u procesu dobivanja viza, organiziramo posjete međunarodnim izložbama, sajmovima, konvencijama, dajemo preporuke i pružamo stručne savjete.

Kompas Zagreb - 50 godina poslovanja s IATA licencom

Kompas Zagreb d.d. najstarija je akreditirana turistička agencija za prodaju zrakoplovnih karata u Hrvatskoj

13.12.2016

  Čari srednje Dalmacije

  Kulturna mješavina srednje Europe i Mediterana daje Hrvatskoj poseban okus. Obalne planine spuštaju se prema bujnoj obalnoj vrpci istkanoj palmama i maslinicima. Tihe uvale, brojni otoci i kamena ribarska sela omogućuju da se osjećate kao da ste u netaknutoj Europi.

  Slijedeći zvuk orgulja Josipa Angstera

  Posebno je i čarobno nešto u veličanstvenom zvuku orgulja. Slijedeći zvuke klasične glazbe na orguljama koje je izgradio jedan od najvećih europskih graditelja orgulja Josip Angster, posjetite neka od najatraktivnijih mjesta u Slavoniji i Baranji. Rođen u Jagodnjaku u Baranji, nakon završene škole preselio je u Osijek.

  U mreži okusa, mirisa i boja Međimurja

  Mnoge su tajne Međimurja, one gastronomske zasigurno su najslađe. Kroz priču patuljaka, vila, vilenjaka, divova, te zmajeva - pozoja, svih okupljenih oko svojih ognjišta, ulazimo u Međimurje, gastronomsku zemlju bajki, uživamo u tradicionalnim međimurskim jelima, ispijamo vrhunska međimurska vina, koja davnu prošlost pretaču u živu sadašnjost.

  Postanite štruklmajstor!

  Nema ništa ljepše od upoznavanja područja kroz njegove izvorne okuse. Hrvatska kuhinja, koja je odraz raznih kultura i civilizacija koje su utjecale na nju tijekom minulih stoljeća je izuzetno zanimljiva i svježa gastronomska destinacija. Jedno od tradicionalnih hrvatskih jela su štrukli - slatki ili slani, kuhani ili pečeni, uvijek su rado viđeni na svakom stolu.

  Neke druge kamene priče

  Poznate su priče o kamenu na Braču i njegovom životu u kućama, ulicama, zvonicima, priče o povijesti i tradiciji, o kontinuitetu klesarstva i onda opet o kamenu. Ova priča, iako opet kamena i bračka, nešto je drugačija i nježnija.

  Pogledaj sve

Kontakt

KOMPAS ZAGREB D.D.

ID Kod:HR-AB-01-080158822
Adresa:Ede Murtića 4, 10000 Zagreb
Osnovana:1992 godine
Telefon:+385 1 4882500
Fax:+385 1 4811414
E-mail:kompas@kompas.hr
Web:www.visits-croatia.com
Web:www.lastminute.com.hr
Web:www.firstminute.com.hrPoslovnice