Loading...

Kompas Zagreb d.d.

Turistička agencija Kompas.hr s podružnicama u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci, Karlovcu, Čakovcu i Šibeniku se bavi organiziranjem raznih vrsta turističkih aranžmana i poslova. Naš glavni cilj je osigurati kvalitetne usluge vezane za sve vrste organiziranih individualnih i grupnih putovanja. Mi rezerviramo zrakoplovne karte, smještaj, odmore u Hrvatskoj i inozemstvu, pomažemo u procesu dobivanja viza, organiziramo posjete međunarodnim izložbama, sajmovima, konvencijama, dajemo preporuke i pružamo stručne savjete.

Kompas Zagreb - 50 godina poslovanja s IATA licencom

Kompas Zagreb d.d. najstarija je akreditirana turistička agencija za prodaju zrakoplovnih karata u Hrvatskoj

13.12.2016

    Čari srednje Dalmacije

    Kulturna mješavina srednje Europe i Mediterana daje Hrvatskoj poseban okus. Obalne planine spuštaju se prema bujnoj obalnoj vrpci istkanoj palmama i maslinicima. Tihe uvale, brojni otoci i kamena ribarska sela omogućuju da se osjećate kao da ste u netaknutoj Europi.

    Neke druge kamene priče

    Poznate su priče o kamenu na Braču i njegovom životu u kućama, ulicama, zvonicima, priče o povijesti i tradiciji, o kontinuitetu klesarstva i onda opet o kamenu. Ova priča, iako opet kamena i bračka, nešto je drugačija i nježnija.

Kontakt

KOMPAS ZAGREB D.D.

ID Kod:HR-AB-01-080158822
Adresa:Andrije Hebranga 34, 10000 Zagreb
Osnovana:1992. godine
Telefon:+385 1 4882500
Fax:+385 1 4811414
E-mail:kompas@kompas.hr
Web:www.kompas.hr
Web:www.lastminute.com.hr
Web:www.firstminute.com.hr