Loading...

Omnivia - Kaštil Slanica

OMNIVIA nudi prvo-klasno profesionalno vodstvo u nizu raznovrsnih doživljaja slojevite destinacijske ponude Dalmacije. Njezin tim lokalnih stručnjaka ima specifično poznavanje regije, što za sve tipove klijenata predstavlja neporecivu i posebnu prednost. Uz mogućnost izrade programa po mjeri klijenti mogu potpuno realizirati svoju viziju putovanja, agencije mogu provesti vlastite cjelovite itinerare, a tvrtke održati poslovni event sasvim u skladu sa svojim potrebama. OMNIVIA također posjeduje dva restorana na atraktivnim lokacijama u kanjonu Cetine kod Omiša.

Izlet 10.07.2014. "Gusarska noć u kanjonu rijeke Cetine"

Stoljetna gusarska tradicija učinila je Omiš prepoznatljivim turističkim biserom

07.07.2014

  Tečaj klapskog pjevanja

  „Klapa je krug, a središte mu je u Omišu.“ Upravo zbog toga ne postoji mjesto koje će Vas bolje uvesti u svijet klapske pjesme koju je i UNESCO prepoznao i uvrstio na popis nematerijalne kulturne baštine.

  Priprema kruha ispod peke

  Tijekom stoljeća rijeka Cetina na svom je putu prema moru usjekla veličanstven kanjon. Svojim gromoglasnim hukom donosila je snagu koja je stoljećima pokretala mlinska kola, a zatim nalazila smiraj u dodiru s morem.

  Gusarska noć u kanjonu rijeke Cetine

  Stoljetna gusarska tradicija učinila je Omiš prepoznatljivim turističkim biserom smještenim u srcu Dalmacije između Splita i Makarske rivijere.

  Biciklom kroz Dalmatinsku zagoru

  Dalmatinska zagora prava je riznica kulturnog i povijesnog nasljeđa, tradicionalne gastronomije, ali i nadasve prirodnih ljepota koju ćete otkriti tijekom ove petodnevne avanture.

  Tragovima omiških gusara

  U ovom izletu, u kojem uživa i mlado i staro, tragovima omiških gusara otkrivamo gdje se skrivalo njihovo blago. Nisu svi gusari tragali za zlatom. Omišanima je blago bilo nadohvat ruke.

  Pogledaj sve

Kontakt

OMNIVIA - KAšTIL SLANICA

ID Kod:HR-AB-21-17060500102
Adresa:Poljički trg 2, 21310 Omiš
Telefon:+385 21 862238
Fax:+385 21 862238
E-mail:info@omnivia.hr
Web:http://www.omnivia.hr/