Loading...

Eklata d.o.o.

Turistička agencija Eklata osnovana je 1991. godine sa sjedištem u Splitu i jedna je od najvećih receptivnih turoperatera specijalizirana za programe dječjeg i omladinskog turizma u Hrvatskoj. Naš tim se sastoji od više od dvadeset mladih, iskusnih i visokoobrazovanih stručnjaka, pedagoga i odgajatelja. Specijalizirani smo za školske izlete, škole u prirodi, ekskurzije, usluge smještaja, animacije i međunarodne ljetne kampove za mlade. Naša agencija upravlja i hostelom Eklata u Zaostrogu koji je jedan od specijaliziranih i najbolje opremljenih objekata za djecu i mlade u Hrvatskoj.

Osnovnoškolci iz poplavljene Slavonije besplatno u Zaostrogu

Iako su posljedice golemih poplava u Slavoniji u posljednje vrijeme prestale biti udarne vijesti, još uvijek ima onih koji stradalima pomažu, na svoj način

11.08.2014

  Fort Dalmacija

  Bogata povijest Dalmacije ostavila je mnogobrojne tragove. Među najimpresivnije svakako spadaju njezine utvrde.

  Gdje Dalmacija izvire, gdje Dalmacija uvire

  Ovaj zanimljiv i nadasve poučan program namijenjen je učenicima, studentima i mladima iz inozemstva i Hrvatske, posebice organiziranim školskim i fakultetskim grupama kojima je geografija i hidrografija Dalmacije od interesa temeljem nastavnog ili stručnog sadržaja.

  Tragom pjesme u kamenu

  Koliko je škrt krški krajolik Dalmatinske zagore, toliko je bogata kulturna baština koju je iznjedrila. U toj kulturnoj baštini posebno se izdvajaju pjesnici Dalmatinske zagore koji čine važan dio hrvatske književne antologije.

  S druge strane suhozida

  Dalmacija je izvanredna destinacija ruralnog turizma s mnoštvom zanimljivosti važnih za vrijednosti kao što su tradicija, ekologija i zdravlje. Pridružite se programu namijenjenom učenicima, studentima i mladima iz inozemstva i Hrvatske, a posebice organiziranim školskim i fakultetskim grupama koje se žele upoznati s tradicionalnim načinom života i običajima Dalmacije.

  Putevima dalmatinskih mlinica

  Program je namijenjen učenicima, studentima i mladima iz inozemstva i Hrvatske, posebice organiziranim školskim i fakultetskim grupama koje se žele upoznati s tradicionalnim načinom života i običajima Dalmacije.

  Pogledaj sve

Kontakt

EKLATA D.O.O.

ID Kod:HR-AB-21-060077916
Adresa:Osječka 11, 21000 Split
Osnovana:1991. godine
Telefon:+385 21 544232
Fax:+385 21 543805
E-mail:info@eklata.com
Web:www.eklata.com


Poslovnice

 • Zaostrog

  Obala hrvatskih domoljuba bb
  Telefon : +385 21 629076
  Fax : +385 21 629087