Loading...

T.A. Šiloturist

Turistička agencija Šiloturist osnovana je 1994. godine s ciljem da svojim klijentima pruži usluge smještaja u Šilu. S istom namjerom smo nakon nekog vremena otvorili i turistički ured u Baškoj. Nakon uspjeha poslovnice u Baškoj otvorili smo još dva ureda i akvarij. Šiloturist upravlja špiljom Biserujka koja zajedno s akvarijem u Baškoj čini neke od najvećih prirodnih atrakcija otoka Krka. Od samih početaka trudili smo se ispuniti sve želje i očekivanja naših klijenata.

Nema objavljenih novosti

  Tajne Biserujke, Lokvarke i Vrela

  Ponekad su skrivena mjesta najljepša, osobito ako se radi o kreacijama prirode. Za sve one koji su zaljubljenici špilja, ili za one koji žele nešto više naučiti o tajnama i ljepotama koje Zemlja u svojoj utrobi krije, pozivamo na upoznavanje prekrasnih kvarnerskih špilja gdje ćete uz stručno vodstvo doživjeti ljepote i otkriti tajne tri najinteresantnije špilje na području Kvarnera i Gorskog kotara.

  Šampanjac pod morem za doček Nove godine

  Nova godina uvijek je posebna, daje osjećaj novog početka, nove nade i otvaranja nekih novih mogućnosti. Svatko u svom životu pamti barem jedan nezaboravni doček Nove godine. Vjerojatno ste dosad Novu godinu dočekivali na različitim mjestima, ali to je uvijek bilo negdje na kopnu, a možda na moru.

  Stazama zaboravljenih dijelova otoka Krka

  Ima li išta ljepše nego šetati prirodom, mediteranskim pejzažem, na čistom morskom zraku čijim svakim udahom udahnete dio zdravlja. Otok Krk ima uređeno i označeno više stotina kilometara staza koje svakom šetaču omogućuju da upozna raznolikosti pješačkih staza otoka Krka i to od jednostavnih i lakih staza do teških, ali vrlo atraktivnih staza, kao i zaboravljenih staza koje i nisu označene na postojećim mapama šetnica.

  Skrivene ljepote Jadranskoga mora

  Jadransko je more nadaleko poznato po svojim ljepotama. Plavo, čisto, s tisuću otoka i otočića koji svojom čarolijom oduševljavaju svakog posjetitelja. No Jadransko more u sebi krije još mnoge ljepote. Bogato biljnim i životinjskim svijetom, ono nudi mnogo više, no što je vidljivo na prvi pogled.

  Ronilačke atrakcije podmorja otoka Krka

  Podmorje u sebi krije posebne čari. Tajanstveno je i ne svima dostupno, ono mami ljude da ga istraže i da otkriju njegove tajne. Dio podmorja izme u kopna i otoka Krka, izuzetno je atraktivan za ronjenje.

  Pogledaj sve

Kontakt

T.A. ŠILOTURIST

ID Kod:HR-AB-51-90914732
Adresa:Na vodici 2, 51515 Šilo
Osnovana:1994 godine
Telefon:+385 51 860171
Fax:+385 51 856422
E-mail:siloturist@ri.t-com.hr
Web:www.siloturist.hr