Loading...

Sunturist d.o.o.

Sunturist je turistička agencija osnovana 1980. godine i smještena u Novalji. Dugogodišnje iskustvo u organizaciji i pružanju smještaja, posebno u apartmanima, programi na plaži Zrće, putevi Paga s biblijskim maslinama u Lunu, paški sir i rimski grad Cissa čine nas jednom od vodećih agencija za destinacijski menadžment u Hrvatskoj. Naš tim od dvadeset visokokvalificiranih zaposlenika garancija je kvalitete usluge i naših programa koji će pretvoriti svaki Vaš odmor u nezaboravan doživljaj.

Nema objavljenih novosti

  Put otoka Paga

  Upoznajte prirodne, kulturne i gastronomske posebnosti otoka Paga kroz degustaciju maslinovog ulja u drevnom lunskom masliniku, kušanjem paškog sira i degustacijom vina, te svakodnevnim posjetima lokalnim restoranima s tradicionalnom otočkom kuhinjom.

  Vinskom cestom Boškinac

  Uz život obale i otoka Jadranskog mora nerazdvojivo je povezana tradicija vina u čijem zamamnom okusu, mirisu i boji već stoljećima uživaju stanovnici ovoga kraja. U okrilju prekrasnog otoka Paga, njegovana vinogradarska tradicija i blaga mediteranska klima doprinijeli su razvoju autohtonih sorti vrhunskih vina punog okusa te vinskih destilata s dodacima ljekovitih trava.

  U punini okusa paškog sira

  Različiti su okusi otoka Paga – ovo je mjesto cijenjenog maslinovog ulja, aromatičnog bilja i finih kapljica dalmatinskog vina, no otok je nadaleko prepoznatljiv zbog jedinstvenog paškog sira. Ovaj autohtoni proizvod koji ide uz bok najpoznatijih svjetskih sireva u svojem bogatom i snažnom okusu sažima paški kamen i sol, ljekovito aromatično bilje i tradiciju otoka Paga.

  U mirisu bilja Kvarnera

  Čudesan je svijet bilja, tiho i nenametljivo opstoji, a u sebi krije mnoge moći. Biljni pokrov otoka Paga, Raba, Lošinja, NP Paklenice i NP Sjeverni Velebit bogat je prirodnim ljekovitim biljem i obiluje hrvatskim endemskim biljkama. Jedinstven i neobičan dodir mora i planine pruža veličanstven pogled na Jadransko more i otoke te otkriva čaroban spoj boja, mirisa i okusa.

  Put lunjske masline

  Kap maslinovog ulja kap je zdravlja, u sebi sadrži svu čar Mediterana i ljubav sunca. Botanički rezervat brojnih sorti maslina koje obitavaju na području Luna na Pagu smatra se jedinstvenom pojavom u svijetu. Šetnjom između stabla fascinantne arhitekture, čije se korijenje isprepliće s kamenom, osjetit ćete veličanstvenost povijesti koja se odvijala pod krošnjama ovih stabla.

  Pogledaj sve

Kontakt

SUNTURIST D.O.O.

ID Kod:HR-AB-53-0659517
Adresa:Ul. S. S. Kranjčevića 1, 53291 Novalja
Osnovana:1993 godine
Telefon:+385 53 661211
Fax:+385 53 661611
E-mail:info@sunturist.com
Web:www.sunturist.com