Loading...

Travelana d.o.o.

Travelana je osnovana 1994. godine u Rijeci i od tada djeluje kao turoperater specijaliziran za receptivni turizam. Nudimo vrhunske proizvode i kvalitetne usluge vezane za sve tipove smještajnih kapaciteta diljem Jadranske obale i u kontinentalnoj Hrvatskoj. Naše turističke usluge uključuju organizaciju svih vrsta grupnih i individualnih putovanja te paket aranžmana koji uključuju smještaj, izlete, ture, turističke vodiče, personalizirane programe, usluge vezane za specifične oblike turizma, transfere, charter jahti i jedrilica, itd.

Nema objavljenih novosti

  Dragocjeni darovi istarske zemlje

  Istarska zemlja je uvijek bila darežljiva prema svojim stanovnicima, pružajući im svoje najbolje plodove za njihovo zadovoljstvo.

  Zavodljiva priroda goranskoga kraja

  Šume su tajnovita carstva, a svojim su zelenilom i mirom oduvijek privlačile ljude. Prošećite putovima najšumovitije hrvatske regije i otkrijte što je plodna goranska zemlja podarila vrijednom hrvatskom težaku. Na obiteljskom imanju doznajte od dragih domaćina više o uzgoju bobičastog voća - borovnica, malina, jagoda i ribizla te počastite svoje okusne pupoljke slatkim bobicama iz domaćeg uzgoja.

  Na obroncima veličanstvenog Velebita

  Upustite se u nezaboravno putovanje kroz Liku. U ovom tradicionalno ruralnom području u Krasnom, najvećem naselju na Velebitu, na 714 m nadmorske visine, pronađite skrivena blaga vrijednih ličkih ruku i prepustite se profinjenom okusu vrhunskih ličkih sireva.

  Maštovite ljepote gradova iz davnina

  Različite su ljepote kojima neki dio zemlje može biti obdaren, a samo rijetki imaju baš sve - poput područja Zadra, Nina, Skradina i Starigrada Paklenice. To područje poznato je ne samo po bogatoj kulturno-povijesnoj baštini već i po prirodnim ljepotama koje oduzimaju dah.

  Dragocjeni darovi istarske zemlje

  Istarska je zemlja oduvijek bila blagonaklona prema svojim stanovnicima dajući najbolje od sebe, da u njoj uživaju. Kročite u Motovunsku šumu i krenite u potragu za istarskim tartufom, a zatim vlastitim nepcima, uživajući u delicijama od tartufa, provjerite zbog čega su oni me u najcjenjenijim gljivama svijeta.

  Pogledaj sve

Kontakt

TRAVELANA D.O.O.

ID Kod:HR-AB-51-040056691
Adresa:Andrije Medulića 8, 51000 Rijeka
Osnovana:1994 godine
Telefon:+385 51 212780
Fax:+385 51 336562
E-mail:travelana@ri.t-com.hr
Web:www.travelana.hr