Loading...

VMD putnička agencija d.o.o.

Turistička agencija VMD je privatna DMC agencija osnovana 1992. godine sa sjedištem u Zagrebu. Vodeća smo agencija za aktivni odmor u Hrvatskoj koja organizira pješačke i biciklističke ture, promatranje ptica (birdwatching) i arheološke ture. Više od dvanaest godina trudimo se našim individualnim klijentima i grupama pružiti personalizirane programe za jedinstveni doživljaj Hrvatske. VMD se također bavi uslugama vezanim za kongresni turizam (MICE) i poslovna putovanja. Naš tim se sastoji od turističkih stručnjaka koji se neprestano trude ispuniti sva očekivanja i želje naših klijenata i pružiti kvalitetne usluge za uloženi novac.

Nema objavljenih novosti

  Via Dinarica

  Krenite s nama mega pješačkom stazom preko zapadnog Balkana. Via Dinarica je mreža pješačkih staza koja povezuje šest zemalja zapadnog Balkanskog poluotoka, u jugoistočnoj Europi.

  Zimsko ptičje carstvo otoka i priobalja

  Ako ste ljubitelj prirode i njezinih stvorenja, osobito ptica, tih vladara neba koji zrače posebnom energijom, pridružite nam se na zanimljivom putovanju koje ćete još dugo pamtiti. Upoznajte drugo lice hrvatske ornitofaune. Svake jeseni i zime, na ovim lokacijama, poput ornitoloških rezervata Veliko i Malo blato na otoku Pagu, boravi ili svoje utočište tijekom selidbe nalazi velik broj zanimljivih i rijetkih ptičjih vrsta, od kojih su mnoge i ugrožene.

  Zimska avantura sjevernih otoka

  Jedna od najboljih stvari koju u zimskim mjesecima možete učiniti za sebe i svoje zdravlje je otići u toplija područja na more. Otoci sjevernog Jadrana idealni su za zimsko uživanje u svježem morskom zraku i blagoj klimi. Ovdje možete uživati u šetnjama. Otoci Cres, Lošinj i Krk nude atraktivne rute po nekima od najbrdovitijih otoka u Jadranu.

  Velebitska Outward Bound pustolovina

  „Svi smo bolji nego što mislimo. Kad bismo to samo shvatili, više se nikad ne bismo zadovoljili manjim“, rekao je Kurt Hahn 1941. godine kada je osnivao prvi Outward Bound centar u Velikoj Britaniji. Kroz programe iskustvenog učenja u prirodi polaznici otkrivaju svoje skrivene sposobnosti, nauče se brinuti za sebe, druge i za svijet oko sebe.

  U čarobnom svijetu močvara i ptica

  Ptice su posebna bića. Očaravajuci nas svojom pojavom, letom ili pjevom oduvijek su ljudima predstavljale pojam slobode i suptilne tajanstvenosti. Posjetom najočuvanijim i pticama najbogatijim staništima sjeveroistočne Hrvatske čaroban ptičji svijet očarat će i Vas!

  Pogledaj sve

Kontakt

VMD PUTNIčKA AGENCIJA D.O.O.

ID Kod:HR-AB-01-080038509
Adresa:Odranska 1, 10000 Zagreb
Osnovana:1992 godine
Telefon:+385 1 6065840
Fax:+385 1 6065841
E-mail:vmd@vmd.hr
Web:www.vmd.hr