Loading...

RB travel d.o.o.

Turistička agencija RB Travel osnovana je 2000. godine sa sjedištem u Rijeci. Naše usluge i stručni savjeti će Vam omogućiti bezbrižno putovanje u Hrvatskoj i susjednim zemljama: Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji. Specijalizirani smo za razgledavanja, kulturu i povijest, gastro i vinske ture, wellness i SPA aranžmane, ženske ture i paket aranžmane, ture za umirovljenike i personalizirane programe. Sigurni smo da će kvaliteta naše usluge i pristupačne cijene opravdati Vaše povjerenje.

RB Travel predstavlja redizajniran katalog SKIJANJE 2012./2013.

Zaista poseban katalog Skijanje 2012./2013. - za sve fanove talijanskih Dolomita u ponudi RB Travela iz Rijeke!

20.09.2012

  U elitnom gastro svijetu Liburnije

  Prekrasna su područja gdje ljudi znaju uživati u životu i gdje se okusi izuzetno cijene. Tradiciju „elitne gastro destinacije“ Liburnija je zadržala od 19. stoljeća do danas. Ona ima visoku koncentraciju vrhunskih restorana koji imaju sve što istinski gurman može poželjeti: sastojke - ambijent - uslugu.

  Torpedo - znanstveni café u Rijeci

  Tehnološka dostignuća često mijenjaju svijet, a jedno od izuzetno poznatih izumljeno je baš u Rijeci. Za sve znanstvenike, ali i entuzijaste sa zanimanjem za master tehnološka dostignuća organiziramo jedinstveno znanstveno druženje u gradu u kojem je izmišljen torpedo! U Rijeci je od 1870. do 1960. godine proizvedeno čak 26000 torpeda, a kupovale su ga i svjetske velesile poput Njemačke, Francuske, Velike Britanije, Japana i SAD-a, koje tada nisu imale industriju sposobnu izraditi to tehnološki iznimno zahtjevno oružje.

  Rijeka u ženskoj maniri

  Mi znamo da se žene samo žele zabaviti, a znamo i kako! Ovo je city break u okviru kojega ćete kao putnica doživjeti naš grad i njegovu okolicu onako kako ga žive Riječanke na dnevnoj bazi. Upoznat ćemo Vas s našim modnim dizajnerima, pokazat ćemo Vam gdje i kako pijemo kavu i koktele, gdje je najbolji sladoled, a gdje su najbolji kolači.

  Riječki insajderi

  Upoznati grad, osjetiti njegovo bilo najbolje je gledajući ga očima lokalca. Ovo nije klasičan city break gdje ćete uz turističku kartu lutati i tražiti znamenitosti. Ovo je city break u okviru kojega ćete kao turist doživjeti naš grad i njegovu okolicu onako kako ga žive njegovi stanovnici na dnevnoj bazi.

  Putevima Austro-Ugarske monarhije

  Najljepša cesta do najljepšeg mora, tako se opisuje put od naše metropole Zagreba, do elitne opatijske rivijere, od 19.stoljeća do danas. Lujzijana i Karolina, putevi su izgrađeni u doba Austro-Ugarske Monarhije, kao najsuvremenije planinske prometnice tog doba.

  Pogledaj sve

Kontakt

RB TRAVEL D.O.O.

ID Kod:HR-AB-51-040161223
Adresa:Andrije Medulića 8, 51000 Rijeka
Osnovana:2001. godine
Telefon:+385 51 316010
Fax:+385 51 316011
E-mail:info@rb-travel.hr
Web:www.rb-travel.hr
Web:www.rijeka-citybreak.com
Web:www.rbtravel-incoming.com