Loading...

RB travel d.o.o.

Turistička agencija RB Travel osnovana je 2000. godine sa sjedištem u Rijeci. Naše usluge i stručni savjeti će Vam omogućiti bezbrižno putovanje u Hrvatskoj i susjednim zemljama: Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji. Specijalizirani smo za razgledavanja, kulturu i povijest, gastro i vinske ture, wellness i SPA aranžmane, ženske ture i paket aranžmane, ture za umirovljenike i personalizirane programe. Sigurni smo da će kvaliteta naše usluge i pristupačne cijene opravdati Vaše povjerenje.

RB Travel predstavlja redizajniran katalog SKIJANJE 2012./2013.

Zaista poseban katalog Skijanje 2012./2013. - za sve fanove talijanskih Dolomita u ponudi RB Travela iz Rijeke!

20.09.2012

  U elitnom gastro svijetu Liburnije

  Prekrasna su područja gdje ljudi znaju uživati u životu i gdje se okusi izuzetno cijene. Tradiciju „elitne gastro destinacije“ Liburnija je zadržala od 19. stoljeća do danas. Ona ima visoku koncentraciju vrhunskih restorana koji imaju sve što istinski gurman može poželjeti: sastojke - ambijent - uslugu.

  Torpedo - znanstveni café u Rijeci

  Tehnološka dostignuća često mijenjaju svijet, a jedno od izuzetno poznatih izumljeno je baš u Rijeci. Za sve znanstvenike, ali i entuzijaste sa zanimanjem za master tehnološka dostignuća organiziramo jedinstveno znanstveno druženje u gradu u kojem je izmišljen torpedo! U Rijeci je od 1870. do 1960. godine proizvedeno čak 26000 torpeda, a kupovale su ga i svjetske velesile poput Njemačke, Francuske, Velike Britanije, Japana i SAD-a, koje tada nisu imale industriju sposobnu izraditi to tehnološki iznimno zahtjevno oružje.

  Rijeka u ženskoj maniri

  Mi znamo da se žene samo žele zabaviti, a znamo i kako! Ovo je city break u okviru kojega ćete kao putnica doživjeti naš grad i njegovu okolicu onako kako ga žive Riječanke na dnevnoj bazi. Upoznat ćemo Vas s našim modnim dizajnerima, pokazat ćemo Vam gdje i kako pijemo kavu i koktele, gdje je najbolji sladoled, a gdje su najbolji kolači.

  Riječki insajderi

  Upoznati grad, osjetiti njegovo bilo najbolje je gledajući ga očima lokalca. Ovo nije klasičan city break gdje ćete uz turističku kartu lutati i tražiti znamenitosti. Ovo je city break u okviru kojega ćete kao turist doživjeti naš grad i njegovu okolicu onako kako ga žive njegovi stanovnici na dnevnoj bazi.

  Putevima Austro-Ugarske monarhije

  Najljepša cesta do najljepšeg mora, tako se opisuje put od naše metropole Zagreba, do elitne opatijske rivijere, od 19.stoljeća do danas. Lujzijana i Karolina, putevi su izgrađeni u doba Austro-Ugarske Monarhije, kao najsuvremenije planinske prometnice tog doba.

  Pronađi mir i nadahnuće na Kvarneru

  I vrhunski poznavatelji bogate sakralne baštine u Hrvatskoj iznenadit će se bogatstvom religijskog naslije˜a koje se stoljećima njeguje i skriva na brežuljcima, skalinadama, otocima i gorskim kutevima Kvarnera.

  Otkrijte tko leti između gorja i mora?

  U neposrednoj blizini mora, na obroncima Učke, Ćićarije i Matuljskog kraja nalaze se predivni vidikovci koji pričaju priče ovog podrucja te nerijetko oduzimaju dah. Za vedrih dana pogled doseže preko čitavog sjevernog Jadrana te je moguće vidjeti čak i Veneciju s Alpama u pozadini.

  Na putu domaće hrane

  Lako je hvaliti se dobro pripremljenim jelom od skupocjenih namirnica, no pravi chef bogatstvo okusa zna stvoriti i od osnovnih namirnica kojima je okružen! U zaleđu Opatijske rivijere na kojoj je odsjedala austro-ugarska aristokracija, u zaleđu brojnih vrhunskih restorana s pet zvjezdica u skupocjenim marinama, ovdje gdje nema vila i jahti, i danas se vjerno čuvaju tradicionalni recepti iz padela naših nona.

  Luda zabava uz karnevalske plesove

  Rijeka je poznata po mnogočemu, no jedna od najzabavnijih i najzanimljivijih stvari svakako je riječki karneval. Dođite u kraj koji cijele godine živi za karneval i zabavite se uz diljem svijeta poznati ples karnevala u Rio de Janeiru - sambu, te najzabavniji ples na svijetu - potresujku!

  Kreativnost u zelenoj oazi Hrvatske

  Ako ste se zaželjeli odmora u prirodi, potpunog opuštanja ali i kreativnog izražavanja, imamo nešto baš za Vas! Dođite na likovnu radionicu, oslobodite se stresa i naučite stvarati nove vrijednosti. U maloj školi keramike, pod stručnim vodstvom akademske kiparice i profesorice keramičkog modeliranja, naučit ćete sve osnove keramičkog modeliranja, dekorativnog ukrašavanja, umnožavanja - izrade suvenira, kroz klasične i raku tehnike.

  Istraži Kvarner s originalnim ruksakom

  Naša regija Kvarner, smještena je na savršenom geografskom području, s Jadranskim morem s jedne strane, a s druge 1400 m visokom planinom Učkom i istoimenim zaštićenim parkom prirode, te gorskom regijom koja se nadovezuje na primorje.

  Hi tech istraživanje Kvarnera

  Ako Vas privlače ljepote Kvarnera, more, sunce i bogata kulturna baština i rado biste ih upoznali na zanimljiv, atipičan način, ovo je pravo putovanje za Vas! Ovo je sasvim nov, originalan, zabavan i moderan način upoznavanja destinacije, bez klasičnog šetanja u velikoj grupi za vodičem od znamenitosti do znamenitosti nakon kojeg zaboravite gotovo sve što ste čuli.

  Gastro otkrića na dva kotača

  Čisti Mediteran, u hladovini lokalnih šuma, uz uske lokalne putove, tradicionalnu arhitekturu i do danas očuvanu kuhinju iz padela naših nona, poziva Vas da kotače bicikla zaprljate u drugom redu iznad mora.

  Čista voda - eliksir života

  Voda je izvor života, a u današnje je doba čista, pitka voda prava rijetkost, no Rijeka ima sreću da tom rijetkošću upravo obiluje. Regenerirajte duh i tijelo uz hidrataciju čistom riječkom vodom, ugodnim šetnjama uz čarobne nijanse jezera u gorskim zelenim oazama u okolici Rijeke i žubor izvora čistih rijeka koje teku našim primorsko-goranskim krajevima: Rjecine, Kupe i Čabranke.

Kontakt

RB TRAVEL D.O.O.

ID Kod:HR-AB-51-040161223
Adresa:Andrije Medulića 8, 51000 Rijeka
Osnovana:2001. godine
Telefon:+385 51 316010
Fax:+385 51 316011
E-mail:info@rb-travel.hr
Web:www.rb-travel.hr
Web:www.rijeka-citybreak.com
Web:www.rbtravel-incoming.com