Loading...

Uniline d.o.o.

Uniline je jedan od vodećih hrvatskih turoperatora za receptivni turizam. Sjedište tvrtke se nalazi u Puli, a podružnice u deset većih hrvatskih gradova. Tvrtka je osnovana 1996. godine, a danas zapošljava više od 200 stručnjaka. Uniline je vlasnik franšize Europcara, jedne od vodećih svjetskih tvrtki za najam automobila, s voznim parkom sačinjenim od preko 850 vozila. Uniline nudi: smještaj u svim vrstama turističkih objekata u Hrvatskoj, usluge transfera, izlete, putovanja autobusom, organizaciju kongresa, incentive programa i sportskih događanja, maturalna putovanja te personalizirane programe za grupna i individualna putovanja.

Uniline održao godišnji event za poslovne partnere

Predstavljeni su poslovni rezultati za 2018., Uniline ostvario rast od 10,5%

15.03.2019

Boris Žgomba izabran za predsjednika Udruženja putničkih agencija pri HGK

Po drugi puta iskazano povjerenje da nastavi obnašati funkciju

30.01.2019

Uniline postao ovlašteni partner i ekskluzivni nositelj SKIFUN franšize za Hrvatsku

SKIFUN-ova online rezervacijska platforma ljubiteljima skijanja omogućava jednostavan pregled ponude smještaja i skipass-eva po izuzetno povoljnim cijenama

09.11.2018

Nova priznanja za Uniline

Unilineu dodijeljena plaketa Zlatna kuna i nagrada za najbolju veliku DMK putničku agenciju

30.10.2018

Uniline otvorio novi ured u Zagrebu

Kontinuitet razvojnog puta od 22 godine

27.09.2018

  Posljednja europska divljina

  Želite li istraživati netaknuta područja? Doživite vođenu self drive off-road vožnju terenskim vozilima uz stručno vođenje naših profesionalnih vodiča i doživite najdužu hrvatsku planinu Velebit na način na koji je malo ljudi može doživjeti.

  U zemlji tisuću dvoraca

  Bajkoviti brežuljci obgrljeni rijekama, dvorci usred pitome prirode… Posjetite s nama sjeverozapadnu Hrvatsku i otkrijte legende koje nas vraćaju u doba plemića i gospodara srednjega vijeka! Putovanje započinjemo u Starom gradu Medvedgradu s čijih se utvr¬enih zidina pruža prekrasan pogled na Zagreb.

  U domovini kravate

  Jeste li znali da postoji čak osamdeset i pet načina za vezivanje čvora kravate? A jeste li znali da kravatu u modu nisu uveli Francuzi, vec Hrvati? Pridružite nam se na putovanju kroz hrvatsku povijest i saznajte sve o tome kako je svijet upoznao kravatu - danas sveopći simbol uglađ¬enosti i kultiviranosti!

  Rame uz rame s izumiteljima torpeda i penkale

  Jeste li znali da je Hrvatska domovina mnogih važnih izuma? Upoznajte neke - pođ¬ite s nama na nezaboravno putovanje u Rijeku i Zagreb te saznajte sve o tome kako su nastali torpedo i kemijska olovka! Našu avanturu koja nas vodi tragovima čuvenih izumitelja, Slavoljuba Penkale i Ivana Vukića Lupisa, započet ćemo u Rijeci, trećem po veličini gradu u Hrvatskoj i središtu Primorsko-goranske županije.

  Planinskim šetnjama do zdravlja

  Na jugu Hrvatske uz Jadransko more izdiže se ponosno Biokovo, planina koja gotovo izranja iz mora, štiteći šarmantna mjesta i gradove na obali, dijeleći Jadran od Dalmatinske zagore. Naizgled siromašna i gola planina bogata je biljnim i životinjskim vrstama, a blizina mora daje joj poseban čar.

  Pogledaj sve

Kontakt

UNILINE D.O.O.

ID Kod:HR-AB-52-040048499
Adresa:Ulica Bože Gumpca 38, 52100 Pula
Osnovana:1996. godine
Telefon:+385 52 390000
Fax:+385 52 215036
E-mail:uniline@uniline.hr
Web:www.uniline.hr

Poslovnice