Loading...

Polo line d.o.o.

Agencija Polo Line osnovana je 1993. godine kao turoperater i DMC sa sjedištem u Baškoj. Više od petnaest godina bavimo se omogućavanjem personaliziranih doživljaja putovanja za individualne goste i manje grupe. Nudimo niz usluga koje uključuju: tematska putovanja, jedinstvene, inovativne i maštovite programe putovanja kreirane po mjeri klijenata, izlete, transfere, itd. Polo Line teži biti vodeća i inovativna agencija koja promovira očuvanje kulturnih i prirodnih znamenitosti.

Nema objavljenih novosti

  Vode u kamenu - krški fenomeni otoka Krka

  Surova snaga kraškog krajolika otoka Krka u sebi nosi mnoge priče i mami Vas da saznate kako se živjelo u oskudici u kojoj je voda najveće bogatstvo. Biseri narodne graditeljske vještine - bunari na draškoj komunadi, čuvaju tajnu hladne i dostupne vode i za najveće ljetne žege.

  U svjetlosti sv. Lucije

  Koliko ste se puta zatekli promatrajući fascinantnu igru svjetlosti i sjene? Možda ste i sami poželjeli kreirati nešto slično? Nosite li u sebi iskru kreativnosti i umjetničke znatiželje, pridružite nam se na svjetlosnim radionicama „Svjetlost Sv. Lucije“. Namijenjene svim ljudima, studentima i profesionalcima, ljubiteljima umjetnosti željnim kreativnog odmora, druženja, učenja te individualnog kreativnog napretka, radionice su tematikom vezane za atraktivne sadržaje Bašćanske kotline, od sakralnih objekata i glagoljice do prirodnih ljepota.

  U ljepoti krčke sakralne romanike

  Ako biste ikada usred šume vidjeli visoki crkveni toranj, a oko njega nigdje traga crkvi ili nekoj drugoj građevini, sigurno biste si postavili pitanje: O čemu se ovdje radi? Nećemo Vam odmah ispričati cijelu priču, posjetite nas na otoku Krku i otkrijte sami o cemu je riječ.

  U izazovu na Bašćanskoj stazi glagoljice

  U kolijevci glagoljice, starog pisma čarobnog oblika, na otoku Krku nalazi se Bašćanska staza glagoljice. Ova zanimljiva staza koju čine velike i manje kamene skulpture glagoljičnih slova razasutih bašćanskom dolinom nastajala je četiri godine, a osmislilo ju je društvo Sinjali čiji je umjetnički voditelj akademski kipar Ljubo de Karina.

  U društvu glagoljaša otoka Krka

  Mnogi ljubitelji glagoljice možda i ne znaju da su često navođeni glagoljaši u literaturi i citirani na stručnim skupovima, porijeklom s otoka Krka. Mahom su bili svećenici, ali i laici koji su život posvetili glagoljici. Često proganjani, ali jednako tako i ustrajni, stoički su podnosili kritike i nesumnjivo dali svoj obol znanju kojeg danas imamo o glagoljaštvu.

  Pogledaj sve

Kontakt

POLO LINE D.O.O.

ID Kod:HR-AB-51-040037796
Adresa:Stjepana Radića 5, 51523 Baška
Osnovana:1993. godine
Telefon:+385 51 856522
E-mail:info@polo.hr
Web:www.polo.hr

Poslovnice

 • Baška

  E. Geistlicha 12
  Telefon : +385 51 586922
  e-mail : info@polo.hr