Loading...

Ichtis Travel d.o.o.

Ichtis travel je agencija specijalizirana za grupna putovanja vjerskog i kulturnog karaktera koja nudi posebne programe za organizatore takvih putovanja, uključujući biskupe, župnike i pripadnike drugih vjerskih redova i organizacija. Naša misija je omogućiti hodočasnicima personalizirano vjersko putovanje koje je profesionalno organizirano, a istovremeno vodi računa o duhovnim i kulturnim aspektima putovanja kako bi se hodočasnici vratili kući obogaćeni divnim iskustvima. Ichtis travel tim je iskusan u stvaranju programa koji odgovaraju svim potrebama i željama klijenata, organizaciji posebnih događanja i crkvenih slavlja s brojnim sudionicima i raznim aktivnostima vezanim za beatifikacije i kanonizacije, posjete ad limina, zaređenja svećenika te posjete vjerskim svetištima i studijska putovanja. Ponosni smo na suradnji s brojnim organizacijama i pojedincima koji su Ichtis travelu povjerili organizaciju vrhunskog iskustva vjerskog putovanja. Cijeli Ichtis travel tim dijeli predanost izvrsnosti te je duhovno i profesionalno posvećen osiguranju najboljeg putnog iskustva za svoje hodočasnike.

Nema objavljenih novosti

    Iliricum Sacrum – ispisana povijest

    I kamen ima dušu! Moraš ga dobro očima pogledati, opipati ga i prisloniti uho te čuti što kamen kaže... govorili su prvi arheolozi ranog kršćanstva otvarajući utrobu Salone.

    Tragom Poljičkih glagoljaša

    Ovo putovanje u svom fokusu ima Poljičku republiku i Split u vremenskom razdoblju u kojemu su Poljica odigrala značajnu ulogu u obrani srednjovjekovnog povijesnog prostora Dalmacije za vrijeme turskih osvajanja.

    Pogledaj sve

Kontakt

ICHTIS TRAVEL D.O.O.

ID Kod:HR-AB-21-060201221
Adresa:Sveta Klara 5, 21000 Split
Osnovana:1942. godine
Telefon:+385 21 482200
Fax:+385 21 314148
E-mail:travel@ichtisonline.com
Web:www.ichtisonline.com
Web:http://www.facebook.com/profile.php?id=100003424646798
Web:http://www.facebook.com/profile.php?id=100003424646798