Loading...

Ventula Travel - Uljara Vukšić d.o.o.

Ventula Travel je mlada agencija u sklopu obiteljske tvrtke za proizvodnju maslinovog ulja Uljare Vukšić d.o.o., osnovane još 1995. godine u Solinu. Dugogodišnje iskustvo u proizvodnji, bogatstvo kulturne i povijesne baštine, te prirodne ljepote ovog „malog djelića zemlje“ gdje živimo, inspirirali su nas da na neki novi, drugačiji način gostima ispričamo priču o Dalmaciji. Naši prijatelji, a vaši domaćini lokalni su samouki umjetnici, te brojna skrivena obiteljska gospodarstva gdje možete uživati u lokalnoj gastronomiji iz prve ruke (maslinovo ulje, vino, riba, kruh, pršut...) U svojoj ponudi imamo i panoramski minibus Mercedes Sprinter 16+1+1, kombi 6+1 i brod Boston whaler 7+1 te Vam, uz naše organizirane izlete, možemo organizirati i prijevoz do željene destinacije s osobnim vozačem, skiperom ili vozačem-vodičem. Naš rad temelji se na individualnom pristupu, zbog čega preferiramo rad sa manjim grupama. Na taj način smo Vam uvijek na raspolaganju za sve Vaše želje i potrebe, te smo uvijek otvoreni za Vaše sugestije. Vaš Ventula Travel Team

Arheološko istraživanje antičkog naselja Siculi

Arheološko - turistička kampanja

07.07.2014

    Originalni dalmatinski gastro doživljaj

    Mediteranska prehrana ili sredozemna dijeta sastoji se od skupine vještina, znanja i običaja koji povezuju krajolik s trpezom, uključujući način uzgoja usjeva, žetve, ribolova, konzerviranja hrane, njezine obrade i priprave, a ponegdje i način njezine konzumacije.

    Iskapanje antičkog naselja Siculi

    Turističko-arheološka kampanja uz plažu kaštelanskog zaljeva neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Edukativno-aktivni odmor u okruženju zelenih i plavih boja koje dominiraju prostorom između Splita i Trogira pružit će vam jedinstven doživljaj.

    Pogledaj sve

Kontakt

VENTULA TRAVEL - ULJARA VUKšIć D.O.O.

ID Kod:HR-AB-21-060178482
Adresa:Don Frane Bulića 169 a, 21210 Solin
Telefon:+385 21 218181
Fax:+385 21 218181
E-mail:info@ventula-travel.com
Web:www.ventula-travel.com