Loading...

Ilijada d.o.o.

Nema objavljenih novosti

  Wine&Dine središnjom Dalmacijom

  Ovo putovanje namijenjeno je posebno obožavateljima vina i kulinarstva. Tijekom šest dana koje ćete provesti s nama, nastojat ćemo ostaviti nezaboravan dojam na Vaše nepce!

  Tragovima cara Dioklecijana

  Zamišljate kako je svoje dane provodio car Dioklecijan, vrsni političar, ljubitelj prirode i vrtlarstva? Krenite njegovim tragovima i provedite nekoliko dana u mjestima koje je i on sam volio.

  U domovini svjetski poznatog Zinfandela

  Bez dvojbe možemo reći da je domovina čuvenog Zinfandela u našoj Hrvatskoj. U uvjetima mediteranske klime koja se odlikuje blagim zimama i toplim ljetima okupanim suncem, nastaju vina koja se odlikuju idealnim rasporedom alkohola, kiselina, minerala, tanina, boje, proteina i vitamina.

  Vinski okusi srednje Dalmacije

  Sve entuzijaste vina pozivamo da nam se priključe u otkrivanju autohtonih sorta vina srednje Dalmacije poput Plavca malog, Crljenaka, Kujunđuše, Bogdanuše i drugih. Probat ćemo i lokalni svjetlozlatni pjenušac.

  Bakini recepti Dalmatinske Zagore

  Tradicionalna kuhinja Dalmatinske zagore temelji se i dan danas na starim receptima naših baka. Pođite s nama i kušajte: kaštradinu, soparnik, puževe na seljački te tradicionalni dalmatinski kruh i pršut.

  Pogledaj sve

Kontakt

ILIJADA D.O.O.

ID Kod:HR-AB-21-080786479
Adresa:Kralja Zvonimira 14/IV, 21000 Split
Telefon:+385 99 5752754
Fax:+385 21 656006
E-mail:info@croatia-food-and-wine.com
Web:http://croatia-food-and-wine.com