Loading...

Crikvenica proglašena najuspješnijom destinacijom turizma zdravlja

27.10.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

UHPA-ina preporučena destinacija 2017./2018. osvojila je prestižnu nagradu na Danima hrvatskog turizma 2017.

U sklopu tradicionalne turističke manifestacije Dani hrvatskog turizma 2017. na Malom Lošinju dodijeljene su nagrade Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore u kategorijama za destinacije godine, atrakcije godine, nagrade poslovnom sektoru (Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku) te ljude u turizmu.

Među nagrađenima posebno mjesto, kao podjednik u kategoriji ˝Najuspješnija destinacija turizma zdravlja˝ dobila je Crikvenica. Podsjećamo kako je UHPA prepoznala intenzivni razvoj te izuzetne rezultate i rast turističkih pokazatelja destinacije te odabrala Crikvenicu za preporučenu domaću destinaciju godine 2017./2018.

Ministar turizma Gari Cappelli je povodom dodjele turističkih nagrada rekao: „Ne smijemo prije svega zaboraviti da je čovjek ključ uspjeha u turizmu, stoga, ovim putem čestitam svim nagrađenima, nominiranima, ali i svim djelatnicima u hrvatskom turizmu, jer su oni ti koji turizam čine uistinu konkurentnim i koji svojom kreativnošću i radom Hrvatsku čine atraktivnom i jednom od najpoželjnijih svjetskih turističkih destinacija.

 

Popis svih nagrađenih možete pronaći ovdje i ovdje.

 

Izvor: MINT i UHPA

Fotografija: TZ Grada Crikvenice

 

Vaši komentari