Loading...

ORYX Grupa i UNICEF: Sigurnost u vožnji i bolji uvjeti za svu djecu

24.09.2013
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Donacija od 10 tisuća kuna obilježila je godinu dana uspješne suradnje dvaju partnera, a članovi ORYX Asistencije donirali dodatnih 8 tisuća kuna dobrovoljnim donacijama

Prošla je puna godina dana suradnje ORYX Grupe i UNICEF-ovog programa za najranjiviju djecu u Hrvatskoj. ORYX Grupe donirala je 10.000 kuna.

Donacija je prikupljena od prodaje naljepnica za automobil kojima se komunicira sigurnost djece u prometu. Cilj partnerstva ORYX Grupe i UNICEF-a je podizanje razine svijesti o važnosti sigurnosti djece u prometu te prikupljanje sredstava za najranjivije skupine djece: djecu koja žive u izoliranim područjima, djecu koja dolaze iz obitelji slabijeg ekonomskog statusa, djecu s teškoćama u razvoju.

Osim spomenute donacije, članovi ORYX Asistencije donirali su svojim dobrovoljnim uplatama još 8.381kn.

- Ovdje nikako nije i ne smije biti riječ o novcu već o činjenici da smo kroz svoje aktivnosti u posljednjih godinu dana uspjeli pridobiti gotovo 2.000 korisnika naših usluga da se uključe u naš projekt podrške UNICEF-u. To svakako nije beznačajno i trudit ćemo se da u narednim godinama ta brojka bude još i veća. – rekao je Ivan Zubak, predsjednik Uprave ORYX Grupe.

ORYX Grupa od 2012. godine nosi status korporativnog prijatelja UNICEF-a te se kroz svoje kanale komunikacije i sa svim svojim zaposlenicima i klijentima uključila u UNICEF-ove akcije. ORYX donira i treninge sigurne vožnje te izrađuje različite edukativne materijale i sudjeluje u ostalim aktivnostima.

izvor: ORYX PR

Vaši komentari