Loading...

Wine and Jazz Summer trilogija u Zagrebu

14.09.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Kao posljednji dio trilogije održat će se degustacija pjenušaca kontinentalne Hrvatske

Nakon uspješne prezentacije vinara Istre i Međimurja početkom srpnja, kao posljednji dio Wine & Jazz trilogije, u organizaciji udruge Vinoljupci i Peper bara održat će se degustacija pjenušaca kontinentalne Hrvatske 15. rujna 2017. u 18:00 sati na terasi Peper bara u Margaretskoj ulici u Zagrebu.

Posjetitelji će moći kušati pjenušce: Three Stars, pjenušac plešivičke vinarije Jagunić, međimurski Sibon dry i moslavački pjenušac Glamour obitelji Miklaužić, a predstavit će se i slovenske vinarije Graben iz obližnjeg Bizeljskog, čija se vina toče čak i u Bijeloj kući.

Vinoljupci će imati priliku saznati što je to sekundarna fermentacija, koja je razlika između šampanjca i pjenušca, koliko mjehurića ima u čaši pjenušavog vina i dr.

Udruga Vinoljupci aktivno djeluje od 2014. godine na promicanju vinske kulture i turizma. Do sada je organizirala ukupno šest open-air vinskih festivala, a da takav koncept nailazi na izvrsne reakcije posjetitelja, pokazuje i činjenica da je festival „Winelovers' Street“, održan u Kurelčevoj ulici početkom lipnja, posjetilo više od 2000 vinoljubaca.

Ulaz na manifestaciju je slobodan, a više možete pročitati ovdje.

 

Izvor i foto: Udruga Vinoljupci

Vaši komentari