Loading...

100% doživljaja uz novi broj tipTravel magazina

26.05.2015
tipTravel magazine - Tip Kreativa d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Ljeto na jugu Hrvatske, city break u Berlinu ili aktivni odmor na Rabu? S novim brojem tipTravel magazina uronite u čaroliju novih doživljaja i otkrijte ideje za proljetna i ljetna putovanja

Dubrovačko-neretvanska županija glavna je tema novog broja tipTravel magazina u kojem je na 34 stranice, kroz autorsku novinarsku reportažu, predstavljeno šest odredišta juga Hrvatske: Dubrovnik i okolica, dolina Neretve i poluotok Pelješac te otoci Korčula, Mljet i Lastovo. Novi broj donosi i intervju s direktoricom Turističke zajednice grada Zagreba, Martinom Bienenfeld, od trendova predstavlja turizam mladih, a od inozemnih odredišta Berlin i Potsdam.

U novom broju saznajte koja hrvatska odredišta pružaju niz mogućnosti za aktivni turizam te otkrijte koja će gourmet, kulturna, sportska i zabavna događanja obilježiti predstojeće razdoblje. Na 174 stranice novog broja pronaći ćete i niz drugih raznolikih priča i ideja za proljetna i ljetna putovanja kako primorskim, tako i kontinentalnim dijelom Hrvatske.

I u ovom broju magazin nastavlja, u suradnji s partnerima, darivati čitatelje ulaznicama za koncerte, predstave i festivale diljem Hrvatske (više na str. 142-144), zanimljivim knjigama i vodičima (str. 152-154) te ulaznicama za spektakularan Dinner in the Sky® (str. 52) koji se i ove godine održava u Zagrebu, od 21. do 31. svibnja.

Podsjećamo, tipTravel magazine izlazi u izdanjima na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku te je besplatan za sve čitatelje. Sva izdanja magazina možete pronaći na platformi za digitalna izdanja Issuu.com, kao i na iOS Newsstand aplikaciji, koju korisnici iPad, iPhone i iPod touch uređaja mogu besplatno preuzeti u AppStoreu (dovoljno je upisati 'tipTravel'). Putem aplikacije je omogućen još kvalitetniji doživljaj čitanja zbog niza interaktivnosti poput galerija fotografija, slide-showa, video sadržaja, mogućnosti povećanja određenih fotografija preko cijelog zaslona i sl. Sve poveznice na magazin možete pronaći i na: www.tipTravelMagazine.com

Vaši komentari