Loading...

121. Kongres poslodavaca u zdravstvu Hrvatske

12.10.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održat će se u Šibeniku od 25. do 26.10.2018. u Amadria Park Hotelu Ivan

Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske organizira 121. kongres s međunarodnim sudjelovanjem koji će se održati u Šibeniku 25. i 26. listopada 2018. godine pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović.

Ovogodišnji kongres po aktualnosti tema, nizu zdravstvenih dužnosnika i ekspertnih sudionika te međunarodnom karakteru, zasigurno predstavlja najvažniji zdravstveni skup u 2018. godini i okupit će gotovo sve glavne aktere u hrvatskom zdravstvenom sustavu, ali i šire.

Sudionici će imati prilike upoznati  funkcioniranje i poslovanje zdravstvenih ustanova, novu zakonsku regulativu u zdravstvu te specifičnosti zdravstvenog sustava Republike Hrvatske i zemalja u okruženju.

Detaljan program kongresa moguće je pronaći ovdje.

Dugi niz godina se na kongresima poslodavaca u zdravstvu prikazuje najtočnija i najcjelovitija analiza poslovanja zdravstvenih ustanova i zdravstvenog sustava u cjelini, stoga se očekuje velik odaziv posjetitelja i odlična medijska popraćenost.

Ukoliko želite sudjelovati potrebno je uplatiti odgovarajuću kotizaciju i izvršiti prijavu ovdje.

Više informacija pronađite na službenim stranicama, a za sva dodatna pitanja možete nazvati  01 6311-562 ili poslati upit na e-mail: blazenka.grgic@upuz.hr.

 

Izvor i foto: Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske 

Vaši komentari