Loading...

130 godina turizma u Crikvenici

14.06.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

UHPA-ina domaća destinacija priprema proslavu od 14.-17.06.2018. godine

UHPA-ina domaća destinacija 2017./2018. godine, Rivijera Crikvenica ove godine obilježava 130 godina organiziranog turizma. Davne, 1888. godine u Crikvenici je izgrađeno prvo javno morsko drveno kupalište, čime je započeo razvoj organiziranog turizma.

Povodom obilježavanja ove velike obljetnice pripremljen je poseban višednevni program događanja koje se održava od 14.-17. lipnja 2018. godine. Posjetitelji će uživati u „Crikvenici nekad i danas“, a očekuje se bogata gastro ponuda, zabava za sve uzraste uz bezvremenske glazbene hitove te maštovite interaktivne elemente i plesne programe.

Program središnje proslave pogledajte ovdje, a letak s dodatnim informacijama o Crikvenici ovdje.

Crikvenička rivijera u današnje vrijeme turistima nudi vrijedno povijesno i kulturno naslijeđe ovoga kraja utkano i u turističku ponudu, počevši od Ribarskoga tjedna, jedne od najstarijih crikveničkih manifestacija, živopisne šetnice Ljubavne cestice i ostalih šetnica, predivnih nagrađivanih plaža, mnogobrojnih biciklističkih staza, do Gradskoga muzeja i galerija. Niz prošlogodišnjih nagrada i priznanja, među kojima i nagrada za najuspješniju destinaciju turizma zdravlja bio je, kako za samu Rivijeru, tako i za djelatnike u turizmu, izvanredan uvod u ovu jubilarnu godišnjicu.

Izvor i foto: TZG Crikvenica

 

 

Vaši komentari