Loading...

15. Međunarodni kulinarski festival BISER MORA

24.01.2020
Udruga Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održat će se od 31.3. - 4.4.2020. godine u Supetru

Međunarodni kulinarski festival „Biser mora“ jedan je od najambicioznijih projekata ŠKMER-a i ove godine će se održati od 31. ožujka do 4. travnje 2020. godine u Supetru.

Projekt je osmišljen kao natjecanje turističko ugostiteljskih škola (srednjih i viših) i profesionalnih kuhara. Osim natjecanja kuhara manifestacija uključuje okrugle stolove, enološke radionice, cooking show-e, gastro izložbe, degustacije, prezentacija strane i domaće kuhinje (tematske večeri), organizaciju gastro tura i zabavni program. Do sada je na festivalu sudjelovalo preko 1000 kuhara iz 30 zemalja te je time manifestacija Biser mora ispunila svoj cilj i postala najveća manifestacija na ovom dijelu Mediterana.

Ove godine na 15. po redu Međunarodnom kulinarskom festivalu Biser mora uvode se i dvije nove natjecateljske kategorije: CHEF’S TABLE za seniore te BLACK BOX za juniore. Junior Black Box namijenjen je kuharima do 22 godine, a koji su se prethodno natjecali u tri juniorske kategorije Bisera mora te su se plasirali u Junior Kup po broju bodova. U kategoriji Chef’s table natjecat će se dvočlane ekipe (kuhar i konobar) ugostiteljskih objekata , kao i timova ugostiteljskih učilišta te škola koje imaju restorane.

Prijavnicu možete pronaći ovdje.

Više pročitajte ovdje.

Izvor i foto: ŠKMER

Vaši komentari