Loading...

2. konferencija vjerskog turizma, sakralne baštine i hodočašća

15.11.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održat će se 05.12.2017. u Rijeci

2. konferencija vjerskog turizma, sakralne baštine i hodočašća održat će se pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma 5. prosinca 2017. u prostoru Islamskog centra u Rijeci.

Konferencija okuplja interdisciplinarni tim znanstvenika, stručnjaka i predstavnika vjerskih zajednica te uglednih turističkih djelatnika.

Obzirom da se 2. konferencija programski bavi i pitanjem organizacije vjerskih putovanja i hodočašća, cilj je definirati potrebe suvremenih putnika i organizacije hodočašća i vjerskih putovanja, otvoriti dijalog svih dionika unutar segmenta vjerskog turizma, posebno crkve, svih vjerskih zajednica i turističkih agencija, kako bi se vjerska putovanja u budućnosti organizirala po najkvalitetnijim standardima koje moderno tržište zahtjeva i principu održivosti, u dijalogu s crkvom na korisnost putnika. 

Broj mjesta je ograničen, a prijave i uplate za sudjelovanje je potrebno izvršiti do 1. prosinca 2017. Registracija uključuje sudjelovanje na konferenciji, pauzu za osvježenje i mogućnost izložbe promotivnih materijala turističkih agencija.

Program možete pogledati ovdje.

Za sve informacije o programu i registraciji sudionika možete se obratiti na e-mail info@lux-promocija.com.

 

Izvor i foto: LUX promocija

Vaši komentari