Loading...

21. međunarodna poslovno-turistička burza PUT

03.10.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održava se u Gradcu od 13.-15.11.2019. godine

Turistička burza PUT je najstariji hrvatski B2B turistički susret koji se organizira u suradnji s DMK Vall 042 d.o.o. i Udrugom hrvatskih putničkih agencija, a okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva i restoraterstva te sustava turističkih zajednica.

Svake godine u drugoj hrvatskoj destinaciji Burza je održana već 20 puta, a ove godine 21. izdanje na rasporedu je od 13.-15. studenog 2019. u Gradcu uz domaćinstvo TZ općine Gradac. Partneri burze su hotel Labineca te novootvoreni Agro etno park Žabac koji će se posjetiti u sklopu programa.

Osim poslovnog dijela kojem je osnovni cilj susret nosioca ponude i potražnje turističkih usluga te predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi, program je upotpunjen upoznavanjem odredišta-domaćina i njegove ponude, stručnim sadržajima kao i aktivnim druženjem sudionika i dodjelom godišnjih nagrada Simply the Best.

Sve to svih ovih godina čini Burzu PUT cijenjenim poslovnim događanjem, ali i zanimljivim i vrijednim studijskim putovanjem. Navedeno najbolje potvrđuje činjenica da je njenom prošlogodišnjem radu prisustvovalo gotovo 150 sudionika, predstavnika 90-ak turističkih subjekata iz Bosne i Hercegovine, Italije, Češke, Hrvatske, Mađarske, Slovačke, Slovenije i Srbije.

Uz poziv da sudjelujete na ovom poslovnom događanju u privitku dostavljamo prijavni materijal program događanja.

Dodatne informacije pronađite na službenim stranicama ili se obratite na e-mail put@vall042.com ili telefon 099 8196 432.

Izvor i foto: DMK Vall 042 d.o.o.

 

 

 

 

Vaši komentari