Loading...

22. Biograd Boat Show

15.10.2020
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održat će se od 21. do 25.10.2020. u Marini Kornati

Sajam Biograd Boat Show održat će se po 22. puta i to u razdoblju od 21. do 25. 10. 2020. u Marini Kornati, Biograd na Moru, u organizaciji i domaćinstvu Ilirije d.d., uz pokroviteljstvo Hrvatske gospodarske komore (HGK).

Biograd Boat Show je među tek nekoliko nautičkih sajmova na svijetu koji će se održati unatoč globalnoj pandemiji čime je zadržan kontinuitet posebno uzevši u obzir značaj nautičke industrije i turizma kao našeg najkonkurentnijeg i najkvalitetnijeg vida turističke ponude.

Prijavilo se preko 200 ugovorenih izlagača, broj izloženih plovila približava se prošlogodišnjem rekordnom broju, a Biograd „B2B“, platforma za poslovno umrežavanje nautičkog sektora ove godine nautičkim tvrtkama nudi sudjelovanje na daljinu te zakazivanje sastanaka s biogradskim B2B članovima putem Zoom video razgovora.

Drugu godinu zaredom održat će se i Croatia Charter Expo, 22. i 23.10., također uz partnerstvo HGK. Croatia Charter Expo održava se u hali B u zapadnoj Marini Kornati. Čarter tvrtkama je omogućeno da osim u hali B u zapadnoj Marini Kornati,  svoje usluge prezentiraju na vlastitim plovilima i to na gatu 14. Na ovogodišnjem Croatia Charter Expo-u prijavljene čarter tvrtke imaju flotu od preko 1600 jahti. Čarter agenti (brokeri) koji neće moći fizički prisustvovati mogu se registrirati kao virtualni posjetitelji i za minimalnu naknadu dogovarati video sastanke s izlagačima u Biogradu, putem B2B platforme.

Posebna pažnja tijekom održavanja sajma posvećena je poštivanju svih propisanih epidemioloških mjera i uputa nadležnih stožera i tijela.

Više o sajmu pročitajte ovdje.

Izvor: Biograd Boat Show /HGK

Foto: Biograd Boat Show

Vaši komentari