Loading...

3. Investicijski forum zdravlja i turizma Adriatic regije

10.04.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održat će se u Zagrebu od 21. do 22. listopada 2019. godine

Investicijski forum zdravlja i turizma Adriatic regije 2019., priprema od 21. do 22. listopada 2019. u Zagrebu novi portfelj zdravstveno-turističkih projekata i posebnu kvalitetnu ponudu zdravstveno-turističkih usluga, značajnu za sve pružatelje zdravstvenih i turističkih usluga.

Ovo je prilika da se istaknu i predstave brojne inozemne i domaće tvrtke, gradovi i općine sa svojim aktualnim projektima, dok će na okruglim stolovima glavnu riječi voditi iskusni poduzetnici, developeri, predstavnici vlada država u regiji, organizatori putovanja, hotelijeri, srednji i mali pružatelji smještajnih usluga, klasteri i stručna udruženja, medicinska industrija, financijske ustanove i poznavatelji potreba i interesa krajnjih korisnika.

Cilj je okupljanjem kompetentnih sudionika iz industrije turizma i zdravlja omogućiti detaljan uvid u projekte, njihove statuse, zainteresiranost te što je potrebno da se oni ostvare; koji su investicijski aspekti zdravstvenog turizma i gdje je njihov položaj u odnosu na ekonomske prilike regije i Europske Unije.

Ukoliko želite Vašu ponudu prezentirati na stranici, a i na samom forumu. Iskoristite sponzorske pakete s popustom 25% na sve opcije do 15.07.2019.

Prijaviti se možete ovdje.

Više informacija možete pronaći na službenoj stranici događaja.

Izvor i foto: Adriatichealth.com
 

 

Vaši komentari