Loading...

3. konferencija „Može li hrvatski turizam 365?“

05.09.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Na temu kreative i novih tehnologija održat će se u Zagrebu 24.9.2019.

Međunarodna konferencija „Može li hrvatski turizam 365?“ o razvoju cjelogodišnjeg turizma u Hrvatskoj održat će se po treći puta i to 24. rujna 2019. u Zagrebu. Konferencija će se održati pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i Hrvatske gospodarske komore i to pod nazivom „Može li hrvatski turizam 365? - kreativa i nove tehnologije“.

Niz domaćih i stranih stručnjaka će predstaviti svoja znanja i pozitivna iskustva. Konferencija će ponuditi nova znanja i uspješne primjere iz prakse te zasigurno nove poticaje i ideje za razvoj poslovanja velikih i malih subjekata i kompanija te kreiranje i vođenje turističkih destinacija.

I ove godine cilj je predstaviti i razgovarati o potencijalima, mogućnostima, pozitivnim praksama i rješenjima za razvoj cjelogodišnjeg turizma u Hrvatskoj i regiji te razviti prijedloge kako potaknuti i razvijati cjelogodišnji turizam, s naglaskom na novim tehnologijama i kreativnosti.

Razvojem destinacija i zajedništva, kreiranjem novih proizvoda koji ne ovise samo o suncu i moru, pričanjem autentičnih priča i pametnim i kreativnim recikliranjem lokalnih specifičnosti u novu kvalitetu i doživljaje po mjeri suvremenih turista zasigurno se može produljiti sezonu na obali i pokrenuti razvoj u kontinentalnom dijelu Hrvatske. Primjena novih tehnologija i u turizmu te koketiranje s budućnošću neizbježno je i potrebno.  

Članovima UHPA-e odobren je popust od 15%.

Sve informacije o konferenciji možete pogledati ovdje.

Link za prijavu nalazi se ovdje.

Izvor i foto: Julius Rose d.o.o. poslovno savjetovanje / Business consulting

 

 

 

 

 

Vaši komentari