Loading...

4. uživo i on-line konferencija „Može li hrvatski turizam 365?“

29.09.2020
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Kako poslovati u postcovid razdoblju i ostvariti nove prilike u turizmu saznajte 6. listopada

Međunarodna konferencija o cjelogodišnjem turizmu Može li hrvatski turizam 365? održat će se po četvrti put i to 6. listopada 2020. godine besplatno online i uživo za ograničeni broj sudionika uz plaćanje kotizacije u Termama Tuhelj.

Prva konferencija nakon ovogodišnje sezone okupit će turističke profesionalce i ponuditi uspješne primjere iz prakse te promišljanja, poticaje i ideje za daljnji razvoj poslovanja u „novom normalnom“ za velike i male subjekte i kompanije te turističke destinacije.

Eminentni govornici i vrhunski stručnjaci domaćeg i EU turizma analizirat će ovogodišnje turističke rezultate i raspravljati o post COVID-19 izazovima i prilikama te cjelogodišnjem održivom turističkom poslovanju.

U centralnom dijelu konferencije ministri i ministrice turizma Hrvatske, Slovenije i Austrije predstavit će osnovna polazišta razvojnih strategija turizma u sljedećem periodu.

Konferencija donosi aktualne analize, rasprave, primjere najbolje prakse i prijedloge kako poslovati u post COVID-19 razdoblju i ostvariti nove prilike u turizmu.

Članovima UHPA-e odobren je popust na kotizaciju od 15% za sudjelovanje uživo ili besplatno uz on-line prijavu.

Sve informacije o konferenciji možete pogledati ovdje.

Link za prijavu nalazi se ovdje.

Izvor i foto: Julius Rose d.o.o. poslovno savjetovanje

Vaši komentari