Loading...

40 godina rada turističke agencije Globtour Event

23.10.2018
Globtour Event d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Uz 20 godina partnerstva s Carlson Wagonlit Travel

Turistička agencija Globtour Event ove godine obilježava dvije značajne obljetnice, 40 godina kontinuiranog rada u Hrvatskoj, kao i 20 godina partnerstva s najvećom svjetskom kompanijom za poslovna putovanja, Carlson Wagonlit Travel.

Tim se povodom prošli tjedan u Johannu Francku u Zagrebu održala proslava na kojoj je ova dugovječna agencija okupila mnoštvo svojih poslovnih partnera i suradnika, kao i sve zaposlenike i kolege u mirovini koji su dali svoj značajni doprinos.

Globtour Event jedna je od prvih agencija certificirana za kvalitetu i održivost (norme ISO 9001, ISO 14001, Travelife), a krajem godine očekuje certifikaciju i prema normi ISO 27001 za upravljanje informacijskom sigurnošću. Jasna strategija društvene odgovornosti agenciji donosi i nagradu Index DOP u kategoriji malih poduzeća nekoliko godina zaredom.

Da je Globtour Event pravi partner s kojom rado surađuju i pružatelji usluga za koje posreduje i koje preporučuje svojim klijentima, pokazala je i bogata nagradna igra koja je obilježila večer proslave. Brojne zrakoplovne kompanije, hotelijeri, OPG-ovi i ostali partneri priredili su zavidan broj vrijednih nagrada te su sreću okušali i mnogi poslovni partneri ove uspješne agencije.

Iznos namijenjen za Božićne darove poslovnim partnerima, agencija Globtour Event namijenila je ove godine donaciji udruzi CRVENIH NOSOVA klaunovadoktora čime je još jednom potvrdila svoju posvećenost društvenoj odgovornosti. Na samoj je proslavi izvršna direktorica udruge Crvenih nosova Mladenka Majerić uručila predsjednici uprave Globtour Eventa Vesni Pritchard priznanje i zahvalu za dugogodišnju suradnju i potporu te održala dirljiv govor. 

Za 40 godina uspješnog rada i značajan doprinos razvoju poslovnog, kongresnog i kulturnog turizma u Hrvatskoj, predsjednici uprave agencije uručio je priznanje i potpredsjednik Hrvatske gospodarske komore za turizam i poljoprivredu Dragan Kovačević, a agenciji su na uspjesima čestitali i predstavnici Udruge hrvatskih putničkih agencija i ostalih stručnih udruga.

Više pročitajte ovdje.

Izvor i foto: Globtour Event d.o.o.

Vaši komentari