Loading...

Adprofis: Besplatna izrada online medija plana za udruženo oglašavanje HTZ-a

25.09.2013
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Agencija specijalizirana za oglašavanje turističke ponude na internetu nudi svim članovima UHPA-e 10 posto popusta na redovni cjenik, besplatnu izradu plana za udruženo oglašavanje HTZ-a te gratis klikove

Adprofis, marketinška agencija specijalizirana za oglašavanje turističke ponude na internetu, nudi poseban popust redovnim i pridruženim članovima UHPA-e. Ponuda se odnosi na oglašavanje u 2014. godini.

Posebna ponuda za redovne i pridružene članove UHPA-e:

1. 10% popusta na Adprofis redovni cjenik

2. besplatna izrada online medija plana za udruženo oglašavanje preko HTZ-a

3. od 400kn do 1.000kn u klikovima gratis (ovisno o visini budžeta)

„Adprofis ima  široko iskustvo oglašavanja hotela, turističkih agencija i strukovnih udruga. Preko osam godina vodimo kampanje na više jezika i tržišta za najveće hrvatske stranice. Ovlašteni smo Google Adwords partner. Kvalitetnim i ciljanim oglasima postižemo i do 40% nižu cijenu po kliku od prosječne. Sposobni smo za najmanji mogući ulog na odredišnu web stranicu dovesti najveći mogući broj potencijalnih klijenata“, navode u agenciji.

Podsjećamo, rok prijave na Javni poziv Hrvatske turističke zajednice za udruženo oglašavanje u 2014. godini je  do 1 listopada 2013., a više informacija o modelima udruženog oglašavanja možete pronaći na službenim stranicama HTZ-a.

 

 

Vaši komentari