Loading...

Adriagate d.o.o. imenovao glavnog izvršnog direktora

14.03.2019
Adriagate d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Mate Balić, kao glavni izvršni direktor preuzeo je upravljanje cjelokupnim poslovanjem receptivne agencije

U cilju osiguravanja daljnjeg rasta i razvoja agencije te praćenja svjetskih trendova, Adriagate d.o.o. je na sastanku uprave imenovao glavnog izvršnog direktora, Matu Balića.

Izniman rast turističke agencije Adriagate u posljednjih nekoliko godina doveo je do potrebe da se direktori, osnivači i vlasnici, Toni Blašković i Igor Popović, posvete strateškom poslovanju te usmjeravanju agencije prema svjetskim tržišnim standardima. Mate Balić, kao glavni izvršni direktor preuzeo je upravljanje cjelokupnim poslovanjem receptivne agencije Adriagate te će nastaviti raditi na usklađivanju svih poslovnih procesa unutar tvrtke.“, izjavili su iz turističke agencije Adriagate.

Po završetku obrazovanja, Mate Balić stjecao je iskustvo radom na rukovodećim pozicijama u nizu tvrtki, a 2013. godine prelazi u Adriagate. Tijekom šest godina rada u agenciji uspješno je realizirao nekoliko projekata ključnih za rast prihoda i osnaživanje pozicije Adriagate-a na tržištu.

Kao glavni izvršni direktor, preuzeo je odgovornost za sveukupno poslovanje agencije, što će, najavljuju u Adriagate-u, osigurati brže donošenje odluka te unaprjeđenje načina rada agencije. U suradnji sa osnivačima i članovima uprave, Igorom Popovićem i Tonijem Blaškovićem, gospodin Balić kontinuirano će raditi na implementaciji strategije daljnjeg razvoja agencije.

Velika mi je čast biti imenovan izvršnim direktorom Adriagate d.o.o., jedne od najvećih turističkih agencija u Hrvatskoj. Vrlo dobro poznajem agenciju i način poslovanja, te mi je cilj povećati produktivnost i kvalitetu usluge. Koristit ćemo sve postojeće kanale kako bismo svaku priliku pretvorili u vrhunski rast u cilju jačanja naše pozicije na tržištu Hrvatske ali i inozemstva.“ – kazao nam je novi izvršni direktor Adriagate-a, Mate Balić.

Izvor i foto: Adriagate d.o.o.

Vaši komentari