Loading...

Adriagate d.o.o. obnovio Travelife Partner certifikat

10.02.2020
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Za poslovanje prema načelima održivog razvoja

Agenciji Adriagate d.o.o. obnovljen je Travelife Partner certifikat do 07. veljače 2022. godine. Inače, Travelife Partner certifikat je 2. faza implementacije, a dodjeljuje se turističkim agencijama i turoperatorima čije je poslovanje u skladu s visokim standardima sustava Travelife, nakon što uspješno prođu postupak audita. Kriteriji pokrivaju ukupno 10 područja, između ostaloga uredsko poslovanje, poštivanje zakona i poslovanje agencije u skladu s ekološkim standardima, brige o očuvanju kulture, tradicije i okoliša u lokalnoj zajednici, suradnje s partnerskim agencijama i drugim dionicima, komuniciranja i educiranja klijenata i dr.

Travelife Partner certifikat omogućava turističkim agencijama informiranje šire javnosti o predanosti tvrtke društveno odgovornom poslovanju i pravo na korištenje Travelife Partner loga. Time dodatno osnažuju svoj imidž na domaćem i inozemnom tržištu kao agencije koje ozbiljno i odgovorno pristupaju razvoju turizma u Hrvatskoj. Agencije se mogu odlučiti i za treću, najvišu fazu primjene Travelife sustava u poslovanju i stjecanje certifikata Travelife Certified. Certifikat Travelife Certified je priznat kao prvi standard za turoperatore u skladu s kriterijima Vijeća za globalni održivi turizam/Global Sustainable Tourism Council (GSTC).

UHPA je s Europskim centrom za eko i agro-turizam (ECEAT) iz Nizozemske, koji upravlja Travelife sustavom za turističke agencije i turoperatore, potpisala ugovor o dugoročnoj suradnji. Time je osigurana kontinuirana briga o poboljšanjima i održavanju Travelife sustava, stručna podrška i konzultacije u vezi implementacije te provođenje audita za certificiranje turističkih agencija i touroperatora u Hrvatskoj.

Popis članica UHPA-e koje imaju Travelife Partner certififikat dostupan je ovdje, a s certifikatom Travelife Certified dostupan je ovdje.

Izvor: UHPA

Foto: Adriagate d.o.o.

 

Vaši komentari