Loading...

Adriagate obilježio 10 godina rada poslovnice u Vodicama

08.05.2019
Adriagate d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Događaj je obilježila dodjela priznanja i zahvalnica dugogodišnjim iznajmljivačima i najvažnijim partnerima

U ponedjeljak, 6.5.2019., u hotelu Olymipa turistička agencija Adriagate obilježila je 10 godina rada lokalne poslovnice u Vodicama. Uz dodjelu priznanja i neformalno druženje, zaposlenici Adriagate-a održali su i kratku edukativno informativnu prezentaciju. Na događanju je prisustvovalo preko 50 dugogodišnjih iznajmljivača s ovog područja, a kao počasni gosti sudjelovali su i direktorica Turističke Zajednice grada Vodica, gđa. Anita Franin Pečarica, te predstavnici ŽKK Vodice, koji svih ovih godina podupiru rad ove agencije.

Nakon uvodnog pozdrava, direktor Mate Balić osvrnuo se na rad agencije u proteklih osamnaest godina, a posebno je istaknuo značaj lokalnih poslovnica koje Adriagate izdvajaju na hrvatskom tržištu.

Ono što nas na neki način izdvaja od veličinom ili načinom poslovanja sličnih turističkih agencija je i jedan od razloga zbog kojeg smo se danas okupili. To su prije svega lokalne destinacijske poslovnice. U njima smo prepoznali značaj kako u pružanju osjećaja ne samo sigurnosti, već i činjenici da smo prisutni u samoj destinaciji i za goste, ali i za iznajmljivače. Osobni kontakt, odnosno kontakt licem u lice kada vi stojite ispred nekog i direktno odgovarate za svoj rad je ipak bitno drugačiji od onog putem telefona.“ – Kazao je Balić.

Voditeljica poslovnica, Darija Vareško, kratko je prikazala povijest poslovnice uz naglasak na razvoj ponude i proizvoda. Predstavljene su i nove usluge u vodičkoj poslovnici, koje osiguravaju prilagodbu svjetskim trendovima i potražnji gostiju.

Adriagate jedna je od prvih većih turističkih agencija na ovom području i zadovoljstvo mi je da od samih početaka uspješno surađujemo.“ - Osvrnula se i Anita Franin Pečarica, direktorica TZG Vodice, uz poziv iznajmljivačima da se uključe u njihov projekt integriranog upravljanja kvalitetom destinacije - IQM VODICE.

Antonia Pivac, PR menadžer Adriagate-a, u kratkim je crtama prezentirala rast prodajnih rezultata koji su itekako značajni posljednjih godina uz poseban naglasak na destinaciju Vodice. Kroz komentare gostiju za ovo područje, prikazano je što je to gostima najvažnije i kako se prilagoditi njihovim zahtjevima. 

Službeni dio događaja zaključen je dodjelom priznanja dugogodišnjim iznajmljivačima, a zahvalnice za uspješnu suradnju uručene su i dragim zaposlenicima, Nikolini Čićin, Ani Popović i Jasmini Nakić koje su imale značajnu ulogu u osnivanju i razvoju poslovnice u Vodicama. Posebne zahvale primili su i najznačajniji Adriagate partneri u Vodicama, TZ grada Vodica i ŽKK Vodice, čija je podrška i suradnja bila ključna za osiguravanje uspješnog poslovanja poslovnice tijekom ovih deset godina.

Adriagate kao brend, na tržištu je prisutan još od 2001. godine. Jedna je od prvih agencija koja je krenula sa Internet prodajom smještajnih kapaciteta, a danas su među hrvatskim agencijama ne samo jedni od tržišnih lidera, već i tehnoloških inovatora u turizmu.

Izvor i foto: Adriagate d.o.o.

Vaši komentari