Loading...

Adriagate: Uspjeh na održanim edukacijama za privatne iznajmljivače i turističke agencije

23.11.2018
Adriagate d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

U suradnji sa dugogodišnjim partnerom i svjetskim liderom u iznajmljivanju smještaja Booking.com, turistička agencija Adriagate organizirala je četiri iznimno uspješne edukacije za privatne iznajmljivače na Jadranu.

Tijekom travnja ove godine turistička agencija Adriagate prepoznala je važnost ulaganja u znanje te započela sa projektom edukacija za privatne iznajmljivače u svrhu podizanja kvalitete obiteljskog smještaja u Hrvatskoj. S obzirom na iznimnu zainteresiranost privatnih iznajmljivača za stjecanje novih znanja, projekt je nastavljen već na jesen, kroz četiri edukacije koje je Adriagate organizirao u suradnji s Booking.com-om kao turističkim liderom i najznačajnijim partnerom, kod kojeg Adriagate nosi status Premium Conectivity Partnera.

Edukacije su održane u Omišu, Makarskoj, Šibeniku i Crikvenici, pod nazivom „Znanjem do uspješne sezone“. Okupile su preko 400 zainteresiranih iznajmljivača i predstavnika turističkih agencija, koji su imali priliku saznati više o trikovima za jednostavnije i uspješnije poslovanje.

Tvrtka Travel Soft prezentirala je funkcionalnosti channel managera, kao i svoj proizvod Rentistic, namijenjen turističkim agencijama i privatnim iznajmljivačima. Predstavnici Booking.com-a otkrili su kako uspješno poslovati na njihovom portalu, predavači iz Adriagate sve prisutne su upoznali sa mogućnostima oglašavanja putem interneta i prednostima poslovanja sa turističkim agencijama. Kao supredavači, na edukaciji su sudjelovali i tvrtka Iskon.hr te RBA banka koji su predstavili svoje proizvode, posebno dizajnirane za privatne iznajmljivače.

Osim već spomenutih edukacija sa Booking.com, Adriagate je u suradnji sa partnerima organizirao još nekoliko edukacija i radionica u Dalmaciji, a najavili su nastavak održavanja edukacija i u brojnim drugim destinacijama diljem Jadrana. Sve informacije o edukacijama i terminima njihovih održavanja, te načinu prijave za iste možete pratiti na facebook stranici Iznajmljivači Adriagate.

Izvor i foto: Adriagate d.o.o.

Vaši komentari