Loading...

Adriatic DMC dodijeljen Travelife Partner certifikat

26.09.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Za poslovanje prema načelima održivog razvoja

Za poslovanje prema načelima održivog razvoja Udruga hrvatskih putničkih agencija dodijelila je agenciji Adriatic DMC Ltd. iz Dubrovnika međunarodni Travelife Partner certifikat.

Travelife vodeća je inicijativa za osposobljavanje, upravljanje i certificiranje turističkih tvrtki koje su posvećene održivom razvoju. Travelife Partner certifikat je 2. faza implementacije, a dodjeljuje se turističkim agencijama i turoperatorima čije je poslovanje u skladu s visokim standardima sustava Travelife, nakon što uspješno prođu postupak audita. Kriteriji pokrivaju ukupno 10 područja, između ostaloga uredsko poslovanje, poštivanje zakona i poslovanje agencije u skladu s ekološkim standardima, brige o očuvanju kulture, tradicije i okoliša u lokalnoj zajednici, suradnje s partnerskim agencijama i drugim dionicima, komuniciranja i educiranja klijenata i dr.

Travelife Partner status omogućava turističkim agencijama informiranje šire javnosti o predanosti tvrtke društveno odgovornom poslovanju i korištenje Travelife Partner loga. Time dodatno osnažuju svoj imidž na domaćem i inozemnom tržištu kao agencije koja ozbiljno i odgovorno pristupa razvoju turizma u Hrvatskoj. Agencije se mogu odlučiti i za treću, najvišu fazu primjene Travelife sustava u poslovanju i stjecanje certifikata Travelife Certified. Certifikat Travelife Certified je priznat kao prvi standard za turoperatore u skladu s kriterijima Vijeća za globalni održivi turizam/Global Sustainable Tourism Council (GSTC).

Izvor: UHPA

Foto: Travelife & Adriatic DMC Ltd.

 

Vaši komentari