Loading...

Adriatic DMC d.o.o. stekao Travelife Certified status

19.06.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Druga turistička agencija u Hrvatskoj s najzahtjevnijim certifikatom

Adriatic DMC d.o.o., turistička agencija iz Dubrovnika uspješno je dovršila aplikacijski proces i ishodila najzahtjevniji Travelife certifikat - Travelife Certified.

Certifikat Travelife Certified je potvrda i nagrada agenciji Adriatic DMC d.o.o. za uložene napore i višegodišnji trud u području održivog razvoja i društveno odgovornog poslovanja. Za ishodovanje ovog najzahtjevnijeg Travelife certifikata potrebno je ispuniti preko 200 kriterija koji se odnose na  upravljanje, proizvode i usluge, poslovne partnere i kupce.

Međunarodno priznati standard Travelife obuhvaća ISO 26000, uključujući okoliš, biološku raznolikost, ljudska prava i radne odnose. Od 2017. godine Travelife je nositelj GSCT akreditacije UN-a, što znači da u potpunosti ispunjava UN Globalne kriterije održivog turizma.

Travelife sustav, međunarodno je priznati sustav za osposobljavanje, upravljanje i certificiranje turističkih tvrtki (turističkih agencija i turoperatora) koje su posvećene održivom razvoju (www.travelife.info). Osnovan je i pokrenut uz potporu Europske komisije. Više od 35 nacionalnih udruga uključeno je u ovaj program, uključujući i UHPA-u koja je u projekt uključena od samog početka. Više o projektu i kako se uključiti pročitajte ovdje.

Čestitamo!

Izvor i foto: UHPA i Adriatic DMC

 

Vaši komentari