Loading...

Advent u Crikvenici - novi ugođaj, nova priča

22.11.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Crikvenica će od 30. studenog zaživjeti pravim adventskim duhom

Ovogodišnji Advent u Crikvenici donijet će sasvim novi ugođaj i novu priču u Crikvenicu. Gotovo 60 događanja održat će se na tri lokacije što je i samo jedan od noviteta Adventa. Tako će se većina događanja održati u novouređenoj Preradovićevoj ulici, klizalište Ledena Morska Bajka bit će na atraktivnoj lokaciji crikveničkog glavnog trga, a takozvani Adventski park bit će pretvoren u šumu djeda Božićnjaka i selo patuljaka za one najmlađe.

Svakog vikenda Preradovićeva ulica odjekivat će zvukovima odlične glazbe lokalnih, poznatih nacionalnih glazbenika, ali i onih izvan granica Lijepe naše. Program započinje u subotu, 30. studenog 2019. godine. Osim zabavnog programa, ove godine bit će organizirano i nekoliko radionica, kao što je radionica kušanja vina, radionica izrade zdravih slastica te radionice tradicionalnih božićnih ukrasa.

Poseban naglasak je ove godine stavljen i na dječji program koji će se najvećim dijelom održavati u šumi djeda Božićnjaka na lokaciji Adventskog parka u Crikvenici. Tako će djeca moći uživati u šumi djeda Božićnjaka u kojoj će biti smještena njegova kućica, gdje će djeca moći napisati pismo Djedu Božićnjaku te će on vikendom tamo i boraviti i moći će se s njime fotografirati.

Zasigurno je nešto novo i nova lokacija crikveničkog klizališta, Ledene Morske Bajke. Klizalište će ove godine biti smješteno na atraktivnoj lokaciji glavnog crikveničkog trga uz samo more i uz najljepši pogled. 

I na posljetku, dok svi dočekuju Novu godinu, Crikvenica će i ove godine dočekati Staru godinu. Zabavni program 30. prosinca započet će već u 18:00 sati uz puštanje šarenih svjetlećih balona s dobrim željama za narednu godinu, a kao glavna zvijezda večeri, sve nazočne će zabaviti Giuliano.

„Ove smo godine nastojali osluškivati želje naših sugrađana i posjetitelja te tako napraviti jedan iskorak u programu i uređenju za predstojeći Advent. Jako se veselimo skorom otvorenju Adventa, jer smo se uistinu potrudili program prilagoditi svim uzrastima te ponudom i programom privući i zainteresirati što više posjetitelja. Vjerujem da ćete uživati u adventskoj Crikvenici i da će naš Advent uistinu biti jedan od najljepših „morskih“ Advenata“ – kazala je zamjenica gradonačelnika Ivona Matošić Gašparović.  

Više pročitajte ovdje.

Izvor i foto: TZ grada Crikvenice 

 

 

 

 

 

Vaši komentari