Loading...

Adventski program u srcu Hvara

13.12.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

UHPA-ina domaća destinacija pripremila bogati program tijekom prosinca

Hvar kao UHPA-ina preporučena domaća destinacija 2018./19. godine organizira svoj božićno-novogodišnji program tijekom prosinca.

Grad Hvar je u suradnji s gradskim udrugama, društvima i ustanovama pripremio program koji će obilježiti prigodni koncerti, predstave i priredbe. Najveći dio programa će se održavati na adventskim kućicama u središtu grada na Rivi te u galeriji Arsenal i u katedrali. Najstarije komunalno kazalište u Europi iz 1612., otvorit će svoja vrata građanima Hvara u završnoj fazi obnove, a koje je godinama bilo zatvoreno za posjetitelje.

Održat će se i razne zabavne aktivnosti za djecu kao i sportska događanja. Uz 42. međunarodnu novogodišnju regatu za optimiste i lasere u organizaciji JK Zvir te 38. malonogometni novogodišnji turnir Udruge za mali nogomet Hvar koji tradicionalno završavaju na Staru godinu, tijekom prosinca održat će se i prijateljski nogometni susreti te jedriličarski match race za amatere „Regatoj za škoje“ 23. prosinca uz radionice za djecu i odrasle.

Osim koncerata gradskih glazbenih društava, DJ-programa, nastupa otočkih bendova te glazbenika iz Splita, Kaštela i Zagreba, ove godine će se na kućicama održati i Dan vinila uz puštanje glazbe s gramofonskih ploča te glazbeni kviz kao nastavak zanimljive zimske aktivnosti koja je pobudila zanimanje otočana prošle zime.

Više o hvarskom adventskom programu možete pogledati ovdje.

Izvor i foto: TZ grada Hvara

Vaši komentari